voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Simon Andersson till Boden Hockey: “som siktar uppåt och som verkligen vill vara med och utmana”

Vi är mycket glada över att presentera Simon Andersson klar för Boden Hockey! 

Simon är född -01 men har redan erfarenhet från Allsvenskan där han spelat totalt 19 matcher med både Södertälje och Kristianstad. Förra året spelade han med Karlskrona där han stod för 25 poäng på 37 matcher.

Sportrådet:
– Simon är en talangfull center med bra blick för spelet. Han är en stark tekare som tillför fart och teknik. Vi är jätteglada att Simon valt Boden för sin fortsatta utveckling

Här nedan kan du läsa en intervju med Simon. 

Berätta lite om dig själv, vem är Simon Andersson?
Jag är en sportig kille som gillar de flesta idrotter och ägnar mycket av min fritid till att bevaka idrott. Jag är född och uppvuxen i Örnsköldsvik.

Berätta lite om din hockeykarriär hittills
Jag gick hockeygym i Modo och blev även utlånad en sväng till Kristianstad. Inför sista junioråret valde jag att gå till Södertälje. I år började jag säsongen i Allsvenskan i Södertälje men mer speltid kändes viktigt för mig och min utveckling och valde då att gå till Karlskrona. Där fick jag spela mycket men säsongen tog tyvärr slut alldeles för tidigt.

Hur skulle du beskriva dig själv som hockeyspelare?
Jag skulle säga att jag är en smart tvåvägscenter som gillar att ta ansvar med pucken. Mer en passningsspelare än en målskytt.

Vad vet du om Boden som stad?
Jag har ju varit där på Armécupen. Det är ju ett tag sedan… Men min morbror, Tommy Pettersson, har spelat i Boden och jag vet att han trivdes bra.

Vad var det som lockade med att spela i Boden Hockey nästa säsong?
Det är en klubb som har bra supportrar och siktar uppåt. Boden har ju varit ett stabilt topplag i Norra i många år nu. Jag vill gärna vara en del av en organisation som siktar uppåt och som verkligen vill vara med och utmana.

Vad ser du mest fram emot med kommande säsong?
Att få spela de riktigt viktiga matcherna på slutet – att vara bäst när det gäller i den så kallade ”sista matchen”. Det är det som är målet och det är det jag mest ser fram emot.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique