voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Seger och vidare till Semifinal!


Pontus Johansson satte 1-0 med 25 sekunder kvar av den första perioden. 
Foto: Mats Engfors/Fotographic
Ikväll spelades den sista och helt avgörande matchen i Kvartsfinalserien

Vi satte fart direkt från start och visade direkt upp rejäl revanschlust, skapade massor i Borås zon men hade inledningsvis svårt att få hål på bortamålvakten.

Vår Calle Hjälm stod för en matchavgörande räddning i den första perioden. 0-0 på resultattavlan i det läget och en Boråsspelare kom fri, men Calle spikade igen.

– Vi skulle ha behövt 0-1 eller 0-2 där för att rå på Boden idag, sa Borås tränare Gunnar Persson efter matchen. Du kan se hela presskonferensen här (klickbar länk).

Med 25 sekunder kvar av den första perioden fick vi se elegant spel mellan Christian Nyman, Robin Liljekvist och Pontus Johansson där Johansson distinkt satte pucken i nättaket. 1-0 på resultattavlan inför den andra perioden alltså.

– Vi har tyckt att vi har varit lite spelförande i de andra matcherna, men Borås är oerhört skickliga att få dit målen. Det är ju på håret här idag också att de gör första målet. Första perioden tycker jag vi gör jättebra, men det är de som får friläge, så det är jätteskönt att vi får dit 1-0 så vi inte ger dem den energi de behöver, sa Per Ljusteräng efter matchen.

Vi trummade på även i den andra perioden och fick utdelning. Åter igen elegant spel. Årets passning stod Max Wahlgren för när han serverade Andreas Nilsson som klappade in 2-0. Bara 1 minut och 25 sekunder senare stänkte Filip Lindén läckert in 3-0.


2-0, Andreas Nilsson efter läckert pass av Max Wahlgren.
Foto: Mats Engfors/Fotographic

Vi kontrollerade även spelet i den tredje perioden. Borås provade att plocka ut målvakten för att spela 6 mot 5 med 6 minuter och 40 sekunder kvar på matchuret. Det var egentligen första gången under matchen som Borås fick till långa anfall och press i vår zon, men vi kämpade och slet, täckte skott, spelade uppoffrande, visade upp enorm vilja och Calle Hjälm spikade igen.

– Vi fortsätter spela bra, fortsätter trycka på och är otroligt disciplinerade, det är verkligen någonting vi ska ta med oss här fram över. Det mentala spelet, att vi går in och tävlar varje gång, varje situation är avgörande, varje tekning är viktig. Att vi sedan även gör 3-0 där är skönt för oss, för då vet vi att det är ordentlig uppförsbacke för dem, vi är oerhört stabila bakåt. Kul för Calle också att få spika igen, avslutar Ljusteräng.

Detta innebär att vi nu är vidare till Semifinal. Vilka vi möter där vet vi inte än, det avgörs imorgon kl 12.00. Vi vet dock redan nu att vi spelar match 1 och match 2 på bortais på lördag respektive söndag och att match 3 spelas på vår hemmais onsdag 22/3 kl 19.00. Sprid ordet!

Boden Hockey – Borås HC, 3-0
(1-0, 2-0, 0-0)
1-0 19:35 Pontus Johansson (Robin Liljekvist, Christian Nyman)
2-0 30:57 Andreas Nilsson (Max Wahlgren, Robin Liljekvist)
3-0 32:22 Filip Lindén (Joel Wahlgren)
Skott:
 34-27 (17-10, 12-5, 5-12)
Utvisningar BHF:
 5×2 min BHC: 8×2 min
Domare: 
Jimmy Andersson, Robin Jacobsson
Publik:
 1052 personer

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique