voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Seger och ny serietvåa.

1-4 och full pott i helgen.

Boden Hockeys andra match i helgen resulterade även den i seger och därmed är facit för helgen full pott och laget är nu ny serietvåa.

 

I helgens andra match var det Nyköpings SK som stod för motståndet. Boden Hockey som naturligtvis är stärkta från gårdagens viktiga seger mot Hanviken inledde matchen piggt.

Det var dock Boden Hockey som drabbades av matchens första utvisning när Kevin Arvidsson åkte ut för en hakning. Men BHF:s hockeykrigare krigade på föredömligt och såg till att hålla tätt.

Hemmalaget Nyköpings SK försökte få igång tempot och spelet, men det var gästande Boden Hockey som stod för farten och intensiteten i den första perioden.

Med knappt fyra minuter kvar av perioden fick laget möjlighet att spela i numerärt överläge, och som ni alla vet så är Boden Hockey som bekant bäst i ligan i just det spelet.

Så blev fallet även denna gång, detta eftersom Daniel Mannberg efter dryga minuten spelad av utvisningen elegant kunde hänga in ledningspucken.

20 sekunder efter ledningsmålet fick hemmalaget en fin möjlighet att kvittera Bodens ledning, detta sedan Pontus Johansson fick sätta sig på bot-bänken efter en hög klubba. Grabbarna i laget visade dock prov på att de är duktiga i special teams och deras boxplay fungerade klockrent. Boden kunde gå till pausvila med en uddamålsledning.

Den andra perioden var mest präglad av utvisningar där hemmalaget var främst drabbade. Boden Hockey hade sex minuters spel i numerärt överläge, men det blev inget mål. Men vad gör det? Pontus Johansson kunde efter en gigantisk Rembrandt av en hemmaspelare utöka Bodens ledning till 2–0 med tre minuter kvar av perioden. Detta höll hela vägen till periodvila och därmed hade Boden en trygg ledning inför den tredje och förhoppningsvis sista perioden.

Väl där så var det hemmalaget som öppnade bäst. Joshua Laframboise kunde efter 3,42 snärta in reduceringen till 1–2, detta sedan Bodenförsvaret inte riktigt hängt med efter tekningen.

Efter drygt sex minuters spel var hemmalaget Nyköping ytterst nära att även kvittera när de prickade insidan av stolpen. Istället för kvittering kunde Boden bara två minuter senare öka på ledningen genom Joel Wahlgren, även det i numerärt överläge.

Med mindre än två minuter kvar så händer en smått komisk händelse…

Nyköpingsmålvakten Linus Hjerp trodde sig haft blockerat pucken och ställer sig upp i målet. Pucken ligger då helt öppet bakom honom och detta ser Jesper Ylivainio som snabbt skrinnar dit och petar in fyran bakom en förvånad Hjerp. Det ska väl i sanningens namn sägas att det var nog bara Ylivainio som inte trodde det var avblåst, det trodde nog de allra flesta, men man ska väl spela tills domaren blåser va?

Nåväl, komiskt var det i alla fall.

Boden kunde därmed ta full pott denna helg och sex av sex poäng tar laget hela vägen upp till en andraplats i tabellen. Laget är en poäng bakom Brödernas/Väsby som dock har två matcher fler spelade.

 

Forza Boden

Björn Norén 

 

Vi i Boden 

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique