voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Roger Forsberg ny huvudtränare: “en inspirerande uppgift”

Ny huvudtränare för säsongen 22/23 är Roger Forsberg!

Roger kommer senast från 4 raka säsonger i Troja/Ljungby där han var med och tog upp laget till Allsvenskan. Han har dessförinnan tränat Timrå och Västervik i Allsvenskan samt HV71 i SHL och Sparta Sarpsborg i Norska högstaligan.


Du kan välja att se intervjun med Roger i videospelaren ovan eller läsa den nedan.

Välkommen till Boden, Roger Forsberg – ny tränare för i år, hur känns det?
Det känns bra. Det är en inspirerande uppgift som står framför dörren så det känns spännande.

Du är ju inte helt obekant för Bodenpubilken. Du var ju tränare när Boden mötte Troja/Ljungby i Play Off säsongen 19/20. Vad är din bild av Boden som lag att möta?
Den säsongen Troja mötte Boden så tyckte jag att det var ett ganska tungt lag att möta. Ganska många skickliga spelare också som kunde göra bra saker med pucken. Det var en svår motståndare för oss att möta. Framför allt så hade Boden i den matchserien en väldigt bra målvakt i Endre som kanske räddade dem litegrann i första matchen nere i Ljungby och även i andra matchen så var han väldigt bra. Men jag minns också att Boden hade en hel del skadade spelare under den perioden, men ett tufft lag att möta som vi lyckades bryta ner i en lång förlängning.

Du har ju hunnit med att träna en rad olika lag i olika serier, vilka erfarenheter tar du med dig från de högre serierna framför allt till nu när du kommer hit?
Det är klart att det finns mycket att prata om kring den frågan, men framför allt så tycker jag att när man har varit i ettan i Ljungby nu i tre år och resan upp till Allsvenskan så är det tufft – det är väl den erfarenheten jag bär med mig, hur tufft det är att gå upp i Allsvenskan och det nålsöga som det är. Men framför allt sen när man är där är det en jäkla skillnad att spela sig kvar också. Man ska inte underskatta den Allsvenska serien. Jag tycker att Allsvenskan är bättre än vad man tror att den är. Det är väl definitivt en erfarenhet som man kan stoppa med sig. Det krävs både det ena och det andra för att man ska nå de här målen. Det är lätt att säga, många lag säger att “man ska hit och dit”, men det gäller att ställa ett riktigt starkt lag på benen till att börja med och utgå därifrån och sedan göra ett jäkla jobb i 9 månader.

Hur ska hockey spelas enligt Roger Forsberg?
Ja alltså det är ju också en komplex fråga, men dagens hockey vill man spela med ett stort puckinnehav, hög fart och allt det där men man får inte glömma bort defensiven heller och liksom börja bygga huset lite snyggt bakifrån. Det behöver inte betyda att man spelar en tråkig hockey, men värderingarna i hockeyn idag är ju väldigt viktiga – när ska vi spela med pucken och när ska vi göra oss av med den enklare, när ska man gå och när ska man inte gå. Alla lag börjar bli så skickliga med pucken nu och även på att spela sig ur press på ett bra sätt. Så det är ju en stor fråga men gärna puckinnehav med bra fart och ganska kraftig attackhockey mot målet, men inte tumma på de här basicgrejerna med hög trea, spela tight runt linjerna, göra det enkelt i egen zon och sätta emot ett blad när man behöver det. Det är ju en kombo av allting, jag kan ju rabbla en hel dag. Men gärna fartfyllt och lite fantasifullt när man har pucken.

Tack så mycket Roger, och än en gång, välkommen!
Tack så mycket!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique