voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Robin Liljekvist till Boden Hockey: “Alla i föreningen har samma ambitioner”

Vi är mycket glada över att presentera att Robin Liljekvist spelar i Boden Hockey nästa säsong!

Den rejäla backen mäter 205 cm och väger 105 kg. Han har Trångsunds IF som moderklubb och har även spelat med AIK och Nacka under ungdoms- och junioråren samt spelat 5 matcher i Allsvenskan med AIK. Under hans första seniorsäsong, 20/21, spelade han i Hockeyettan med Huddinge IK och förra året såg vi honom i Kalix HC där han stod för 25 poäng på 44 matcher och +10 i plus/minus-statistiken.

Sportrådet:
– Robin är en spelare som tävlar varje dag, som vill uppåt, precis som hela vår förening. En spelare med stark vilja och karaktär. Han är rejäl, orädd och bra på rören, vilket tillsammans med hans stora räckvidd gör honom svårspelad för motståndarna. Vi är glada att Robin valt att fortsätta sin karriär hos oss, håll koll på honom i vinter!

Här nedan kan du läsa en intervju med Robin.

Vem är Robin Liljekvist som person?
Jag är en väldigt glad, lättsam, snäll kille som gillar att göra det mesta. Jag finner allting roligt i princip.

Vem är Robin Liljekvist som hockeyspelare?
Jag är en hårt jobbande defensiv back med en del offensiva egenskaper som också kan komma fram ibland.

Förra året spelade du i Kalix och mötte Boden 5 gånger i seriespelet. Hur var det att möta Boden Hockey?
Jag tyckte det var kul. Det var lite derbykänsla, vilket jag gillade. Väldigt heta matcher och inget av lagen ville givetvis att det andra laget skulle vinna. Det kändes att det var viktiga matcher så det var väldigt kul att spela de matcherna.

Vad vet du om Boden som stad?
Jag vet att det är en militärstad och att det finns en restaurang som heter Bränna. Jag vet att det är kallt på vintrarna, som i Kalix, men det är jag ju van vid nu. Det är typ det jag vet, men det ska bli spännande att lära känna Boden som stad. Jag tyckte det var roligt att testa bo i Norrbotten förra året så nu ser jag fram emot att bo i Boden också.

Vad är ditt intryck av Boden Hockey som förening?
Framför allt att det är väldigt samspelt och bra kommunikation mellan tränare, kansli och sportråd. Alla i föreningen har samma ambitioner och visioner om att Boden ska upp till Allsvenskan.

Nu är du klar för spel i Bodentröjan. Berätta om hur dina tankar gick kring det valet.
Jag satt och väntade på svar från Allsvenskan väldigt länge och sedan när det inte blev av så blev jag kontaktad av Christoffer Jönsson. Jag och Jönsson hade god kontakt, och jag gillade honom som tränare i Kalix. Jag pratade även med Roger Forsberg och tycker att han låter väldigt vettig. Jag tyckte helt enkelt att det kändes väldigt bra när jag hade pratat med båda tränarna.

Vad kan Bodenpubliken förvänta sig av Robin Liljekvist nästa säsong?
Jag kommer bjuda på några fina tacklingar och spela med min storlek. Hårt jobb för laget i varje byte.

Slutligen, vad ser du mest fram emot med nästa säsong?
Det är ju att gå upp i Allsvenskan!

Du kan se hela truppbygget just nu här (länk).

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique