voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Robin Höglund till Boden Hockey: “komma upp till norr och känna på en riktigt härlig hockeymiljö”

Powerforwarden Robin Höglund är klar för spel i Bodentröjan säsongen 21/22! 

Robin är en stor och stark forward som mäter 191 cm och väger 102 kg. Han kommer senast från Borlänge HF och är storebror till vår #4 Johan Höglund.

– En go’ och gla’ gubbe från Göteborg som tidigare har spelat med topplagen Vimmerby, Huddinge och Borlänge och vi är givetvis glada att han nu väljer Boden. Han kommer att passa in bra hos oss med sitt fysiska spel. Han kommer dessutom från sin poängbästa säsong med 31 poäng på 39 matcher. Det blir spännande att se honom i vinter, säger Urban Åström, Sportgruppen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boden Hockey (@bodenhockey)

Här nedan kan du läsa en intervju med Robin.

Vem är Robin Höglund? Vad gillar du att göra på sidan av isen när du inte spelar hockey?
Jag är en rätt vanlig grabb med en stor glöd för hockey och kärlek för sporten sedan första gången jag satte på mig ett par skridskor. Genom åren har jag gått hockeygymnasium i Troja/Ljungby, sedan flyttat över till USA och spelat där borta samtidigt som jag gjorde klart mitt sista år i highschool, där jag spelade i juniorligorna USHL och NAHL som ledde till spel på University of Maine. På sidan av isen är det mycket träning och på senare år har jag som hobby att bygga om motorcyklar. Golf är också någonting både jag och brorsan har dragit igång med de senaste somrarna.

Bilden de flesta har av dig är att du är ruskigt fysiskt spelare, vad kan våra supportrar förvänta sig av dig i vinter?
Jag har alltid varit en fysisk spelare med mycket fart och fläkt, den spelstilen älskar jag att spela och vet hur mycket det betyder när det kommer till kritan och när matcher ska avgöras. Våra supportrar ska förvänta sig en väldigt fysisk spelande forward som spelar tungt och snabbt men även bidrar framåt och gör mina lagspelare bättre.

I år gjorde du 31 poäng och satt “bara” utvisad 2.5 minuter per match, jämfört med 5.5 minuter per match säsongen innan. Har du ändrat din spelstil är vad är skillnaden mot tidigare?
Jag skulle inte säga att jag har ändrat min spelstil denna säsong som varit, utan kanske helt enkelt valt mina lägen lite bättre när det gäller att trycka till lite extra eller bara vara där för att störa och skapa ytor och vinna dueller. Personligen så känner jag att jag har gått framåt med alla delar av mitt spel och jag är fruktansvärt taggad för att göra allt för att vi ska lyckas denna säsong som kommer.

Nu återförenas du med din lillebror, #4 Johan Höglund. Ni lirade ihop senast säsongen 19/20 då båda representerade Preoria Rivermen i SPHL. Hur känns det att spela ihop?
Att spela med brorsan igen kommer bli hur kul som helst. Det är alltid någonting som funnits i bakhuvudet genom åren – att få spela tillsammans. Det är något som väldigt få har chansen att få vara med om så jag känner mig väldigt tacksam över att få göra detta en gång till och nu hemma i Sverige.

Vad vet du om Boden som stad och om Boden Hockey som lag och förening?
Staden i sig vet jag väl inte jättemycket om just i detalj, men jag har varit i Boden nu vid 2 tillfällen genom åren – en vända med Huddinge (Play Off 3, 2019) och nu senast i Allettan med Borlänge. Det ska bli hur kul som helst att komma upp i norr och känna på en riktigt härlig hockeymiljö!

Vad gjorde att valet föll på spel i Bodentröjan säsongen 21/22?
Jag valde Boden för att jag ser detta som den absolut största chansen att vara med ett lag på en resa upp till Allsvenskan, och självklart för att få chansen att spela med lillebror igen.

Tack så mycket Robin och än en gång – välkommen till Boden!
Tack själv!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique