voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Reset för vår tjejverksamhet!


Foto: Mats Engfors/Fotographic

Vår tjejverksamhet utvecklas inte i den takt vi önskar. Vi har ambitionen att skapa en fungerande tjejverksamhet med målet att vi ska klara av att ha ett damlag i seriespel.

Periodvis har det sett bra ut men någonstans på väg upp i åldrarna tunnas antalet spelare med ambition att spela och tävla i hockey ut för mycket. Vi har analyserat för att se vad vi kan göra och hur en långsiktig process för att förändra detta kan se ut och svaren är såklart mångfacetterade och utmanande på flera plan. Vi får återkomma till vår plan längre fram.

Vår målsättning ligger dock fast – Vi ska klara av att attrahera, bibehålla och utveckla tjejer till att bli hockeyspelare i seriespel för Boden Hockey. Vi vill även att våra tjejer ska ha utvecklat en sådan relation till hockeyn att när karriären är över ska de överväga andra roller inom hockeyn.

Vi har såklart en lång lista på förändringsbehov men det vi nu är redo att gå vidare med är att söka efter en sportchef/lagledare och tränare. Vi söker er som brinner för att driva vår tjejsatsning framåt. Vi har ringt runt till ett 10-tal av våra sponsorer och frågat om de är beredd att öka på sin sponsring till oss för att ge oss chansen att på sikt lyckas med vår tjejverksamhet och alla vi har talat med har lovat en ökning på 10%.

Vi kommer självklart att lyfta fram alla sponsorer som är med och stöttar tjejernas resa.
Intresserade mailar till kansliet@bodenhockey.se före 10 juni.

/Styrelsen Boden Hockey

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique