voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Rekordstort intresse för hockeygym!

Rekordstort intresse för hockeygym!

För drygt ett år sedan hotades det lokala ishockeygymnasiet i Boden av nedläggning.
Idag är utbildningen populärare än någonsin och hotet avvärjt.

– Det är Boden Hockeys framgångar i Norra HockeyEttan och kvalspelet som har bidragit till det ökande intresset, det är jag helt säker på, säger kanadensaren Henry Acres, ansvarig för elevernas isträning.

Siffrorna talar sitt tydliga språk.
För tre år sedan var det bara sex elever som valde ishockey som specialidrott inom ramen för Björknäsgymnasiets program. Ifjol hade elevantalet fördubblats till tolv hockeyintresserade elever. I år har siffran skjutit i höjden till nitton gymnasister i åldrarna 16-17 år som har valt att träna hockey i Björknäshallen två gånger i veckan under Henry Acres ledning.

– I takt med A-lagets framgångar har det blivit mer och mer populärt, säger Henry Acres.
Henry Acres säger att studenternas tankesätt också har förändrats. När Boden Hockey spelade i division två framstod inte hockey som särskilt lockande.
– Nu har staden ett lag som siktar mot Allsvenskan, ett fullt realistiskt mål inspirerar många unga lovande spelare att ge hockeyn en rejäl chans.

Henry Acres berättar att det redan nu har kommit in ett 20-tal förfrågningar från tonåringar utanför Norrbotten som funderar på att söka till något av Björknäsgymnasiet tio nationella program med hockey som individuell specialisering.

Boden Hockey har två grundläggande mål med elevernas hockeyutbildning.
– I första hand vill vi hjälpa dem att bli bra människor, en schysst kompis som uppmuntrar och stöttar. Syftet är inte att utbilda framtida storstjärnor, utan att se hockeyn som en trivsam hobby på sidan om studier och framtida arbeten.

– Alla hamnar inte i NHL, SHL eller Allsvenskan, men vi hoppas att flera av dem i framtiden blir tränare, ledare, domare eller hittar någon annan uppgift inom hockeyn som de trivs med, säger Henry Acres.

Bland dagens nitton elever är alla killar, ett faktum som Boden Hockey vill ändra på.
Mycket glädjande är att ett tiotal tjejer visat intresse att vilja välja hockey som tillval på Björknäsgymnasiet.
– Ambitionerna är att vi även ska få tjejer att gå på hockeygymnasiet och målet är att det ska ske inom en väldigt snar framtid, säger Håkan Nordin, ungdomsansvarig, Boden Hockey.
– Ambitionen delas även av skolledningen och samarbetar vi så hoppas jag att det snart ska bli verklighet att kunna erbjuda tjejerna ishockey i skolan, avslutar Håkan Nordin.

Skribent: Ola Idenstedt

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique