voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Ordföranden summerar säsongen 2017/18!

Ordföranden summerar säsongen 2017/18!

Ordföranden summerar säsongen 2017/18!

Boden Hockey lägger sin 12 säsong till handlingarna och vilken säsong det varit. För Boden Hockey fortsätter allt att gå framåt. Vår barn- och ungdomsverksamhet fortsätter att växa, vi fortsätter att locka barn till HS och fler stannar längre i vår verksamhet för varje år som går. Vår integrationsverksamhet fungerar mycket bra, vi har lärt över 100 nyanlända barn att åka skridskor i dagsläget. Något som också är mycket glädjande engagemanget i ledarstaberna runt barn- och ungdomslagen, antalet ledare i Boden Hockey är nu 113 st på 12 lag vilken otrolig styrka. På juniorsidan har utbytet mellan juniorlagen kommit igång på ett bra sätt samt att många av juniorerna fått möjlighet att träna och spela med A-laget vilket är mycket bra för utvecklingen. Det roligast av allt på juniorsidan denna säsong var kommunens beslut att långsiktigt satsa på att utveckla vårt Hockeygym, vi har över 30 sökande till vårt hockeygym nu och helt fantastisk så är 11 st tjejer, vi kommer att ha en egen tjejgrupp på hockeygym fr.o.m. hösten i Boden för första gången någonsin, det är helt otroligt och det är en riktig verkstad som kommer att ge utveckling!!

På den sportsliga sidan startade säsongen redan den 15 aug då fylldes hallen med över 3300 personer som valde att komma och se oss möta Luleå Hockey vilket gav vibbar av fornstora dagar då delar av publiken ofta fick stå upp. Målsättning för vårt representationslag var att befästa och etablera oss i Hockeyettan denna säsong, det gick betydligt bättre än så och vi föll till slut i Play-off 2 med minsta möjliga marginal mot Kallinge/Ronneby efter mycket hårda drabbningar.

Intresset och stödet bara ökar vilket är fantastiskt roligt, Boden Hockey valdes bl.a. av Hockeystaden till årets överraskningslag. Det har varit över 200 000 besökare i hallen denna vinter, det är fantastiskt roligt att Bodensare och andra börjat leta sig tillbaka till Björknäshallen igen. På våra digitala sidor har intresset ökat lavinartat, vi t.ex. har ökat med över 300 000 unika besök på vår hemsida. Vårt sponsorstöd har dubblats från förra säsongen och antalet partners som vill stödja och samarbeta med oss ökar hela tiden, Boden Hockey har idag nära 200 sponsorer. Räknar vi våra träningsmatcher har vi ett publiksnitt på 900/match. Under hösten vann vi publikligan med ett snitt på 746/match, 100 st fler/match än 2:an Östersund.

Boden Hockey fortsätter ha en riktigt stabil ekonomi, vi gör vinst även denna säsong och fortsätter bygga eget kapital, detta trots att Boden Hockey faktiskt helt själva investerat i och betalat för den stora digitala skärmen som monterats i Björknäshallen denna säsong.

Mot ovan beskrivna bakgrund har styrelsen efter moget övervägande reviderat Boden Hockeys långsiktiga målsättning och nu är målet att senast säsongen 21/22 ta klivet upp i Hockeyallsvenskan, att få tillbaka våra junior till junioreliten samt ha ett eget damlag. För att nå våra nya långsiktiga mål ska vi öka omsättningen och stärka organisation successivt så att vi kan ta steget upp men också för att öka sannolikheten att lyckas bli kvar. Redan inför kommande säsong kommer vi att ha en starkare organisation med en marknadsansvarig och ett antal säljare, en arrangemangs- och ekonomiansvarig. Vi kommer även att utöka organisationen med en media-ansvarig för att fortsätta bygga intresse och stöd men också för att bättre kunna möta förtal och svammel genom fakta och information.

Vi har redan börjat bygga det lag som ska ta oss till allsvenskan. Vi ser det som viktigt att satsa på unga och hungriga spelare från regionen och se till så att de är redo senast 21/22. Vi kommer också att påbörja rekryteringen av den spets- och erfarenhet som krävs för att ta detta steg, även där tittar vi på spelare av lokal-och regional härkomst i första hand. Vi kommer också att satsa på LED-TV i omklädningsrummet för bättre taktik- och matchgenomgångar. Obligatorisk sommarträning i Boden för alla spelare, egen läkare och vaccin mot influensa mm. är alla steg mot ökad professionalism.

I hallen blir det ny sarg, nytt plexiglas och ny ismaskin. Det blir ny hemsida med rejält förbättrat innehåll och möjlighet för våra partners att synas. Arrangemangen kommer vi fortsätta att utveckla och förbättra för besökare med repriser, intervjuer och mer effekter, ljus och digitalvisning i samband med olika moment i och inför matcherna.

Till sist vill jag tacka alla spelare, ledare, föräldrar, funktionärer, anställda, publik och inte minst våra sponsorer som gjort det omöjliga möjligt igen – Ni är helt otroliga, tack vare ert arbete gör Boden Hockey igen en helt fantastisk säsong och det är er helt och hållet er förtjänst – Tusen Tack!

Glada hockeyhälsningar och ha en skön sommar så syns vi till hösten igen fyllda av energi!

Håll koll på vår nya hemsida www.bodenhockey.se

Foto: Mats Engfors Fotographic

 

Joakim Svensson

Stolt ordförande Boden Hockey

Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique