voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Ordförande om 18/19

Ordförande om 18/19

Hemsidan har gjort en intervju med Boden Hockeys ordförande, Joakim Svensson.

Hur summerar du säsongen 2018/2019?
Helt fantastisk! Vårt A-lag gick hela vägen till Kvalserien och det flera år innan vår plan – Vi är redan där och får viktig erfarenhet med oss. Till dags dato har två av våra unga spelare fått kontrakt i HockeyAllsvenskan, något som är fantastiskt roligt för dem men också ett tydligt kvitto på att vi har skapat en verksamhet och miljö där vi ger spelare det som krävs för att utvecklas.

Vi har äntligen fått Lokal Ishockeyprofil (LIP) på Björknäsgymnasiet, med ett tredje år för dem som väljer det. Det är något som vi har jobbat för länge, fantastiskt viktigt, och mängden sökande är nu större än någonsin.

Vi har fått igång en tjejsida på allvar, vilket också är en stor framgång för oss – ca 25 tjejer nu!

Vi har även fortsatt med att lära barn och ungdomar att åka skridskor i vårt integrationsprojekt “Boden 2020 – 500 fler skridskoåkare” – nu över 150 st nya skridskoåkare!

Vi har skapat ett långsiktigt och djupgående samarbete med Bodens Energi, en viktig pusselbit för vår utveckling framöver.

Överlag har samarbetet med närliggande föreningar och partners stärkts. Vi har fortsatt en stark och växande ekonomi och intresset för vår verksamhet växer hela tiden. Vi har haft ett fantastiskt publiksnitt i vår – mer än 1200 åskådare per match. Vår Facebooksida är den tredje populäraste i hela Sverige bland idrottslag/föreningar.

Detta bara för att nämna några riktigt positiva saker från den här säsongen…
All vår framgång kommer från det starka stödet som finns i vår stad och via våra ideella krafter. Det är en helt fantastisk resa vi har påbörjat och vi har redan kommit en bra bit närmare vårt mål.

Hur tänker föreningen inför 2019/2020?
Vi följer vår plan som är att vi ska ta klivet upp i HockeyAllsvenskan säsongen 2021/2022, samt att vi även då ska ha ett damlag och att vi ska ha både J18 och J20 i Elit. Vi siktar mot att utveckla vår sportsliga sida genom att inrätta en Sportgrupp.

Det blir en stor utmaning att leva upp till den här säsongen rent sportsligt men vi siktar mot att ge oss själva chansen. Vi vill kunna tävla hela vägen in i kaklet även nästa säsong.

Vår ambition är att stärka laget genom att fortsätta satsa på lokala och regionala spelare så långt som möjligt, samt att också om möjligt krydda laget med spets för att skicka de rätta signalerna till såväl vår omgivning som till laget.

På tjejsidan handlar det om att behålla och öka intresset hos de som nu är med i projektet, så att de söker LIP och att vi därigenom kan bygga vårt eget tjejlag fullt ut.

För vår juniorsida handlar det om att vi ska ha både J18 och J20, samt att även jobba med ledarutveckling internt. Vi siktar också på att förbättra vår Hockeyskola genom ett bättre mottagande av intresserade barn.

Vi jobbar också mot ännu bättre upplevelser av våra matcharrangemang, både i arenan och via våra sändningar.

Organisatoriskt är inriktningen att titta på möjligheten att starta ett bolag för ett bättre resursnyttjande. På marknadssidan är planen att växa successivt via ökning hos befintliga partners, nya partners i Boden, regionalt och i Sverige, nya produkter och arrangemang, samt via interna förbättringar.

När presenterar ni några spännande nyheter inför kommande säsong?
Vi presenterar nyheter efterhand och vi siktar mot att ha något att offentliggöra varje vecka.

Missa inte årsmötet 28/5 kl 18.00 på kansliet!

Välkommen!

Omslagsfoto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique