voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Nyckelspelaren förlänger: “Skitkul att spela i en förening som vill någonting”

Den assisterande kaptenen Pontus Johansson väljer att fortsätta!

Pontus kom till Boden från Almtuna inför säsongen 20/21. Forwardsbjässen stod för 44 poäng på 36 matcher i seriespelet, sedan 5 poäng på 5 kvalmatcher och fantastiska +40 i +/-. En av våra nyckelspelare som vi givetvis är väldigt glada över att förlänga med

– Fantastisk roligt att han fortsätter i Bodentröjan. En av våra viktigaste spelare i vårt lagbygge. Jätteroligt att börja i den änden, säger Birger Sandin, sportansvarig.


Foto: Mats Engfors/Fotographic

Här nedan kan läsa en intervju med Pontus.

Dina tankar om säsongen 20/21?
Man ska väl tycka att det är en säsong att minnas med tanke på att vi ju vann både grundserien och AllEttan. Men med tanke på hur den slutade så känns det rätt tomt och att det är svårt att ranka säsongen i sin karriär än så länge i alla fall.

En ryckig säsong med många och långa pauser blev det. Hur har det påverkat?
Svårt att säga. Jag tror att det har påverkat, men jag tror inte att det är någonting att skylla på för det har varit lika för alla.

Du stod för 44 poäng på 36 seriematcher, sedan 5 poäng på 5 kvalmatcher och har även varit assisterande kapten. Nöjd med din egen prestation?
Det borde jag väl vara med tanke på mycket poäng och framgången så, men det känns som att man hade mer att ge i slutändan egentligen med tanke på hur det slutade.


Foto: Daniel Åström/Studio D3D

Du hade ett så kallat 1+1-kontrakt och var väldigt direkt när krutröken hade lagt sig taggad för att fortsätta i Bodentröjan. Berätta om dina tankar kring det beslutet
Ett ganska lätt beslut. Jag tycker att det är skitkul att spela i förening som vill någonting och jag tror stenhårt på Nobbe och Dallas och alla runt kring laget så det känns skitkul att fortsätta.

Vi vann grundserien i överlägsen stil och sedan även AllEttan. Mellan 14 november och 27 februari var vi obesegrade – 20 raka segrar! I slutspelet tog det sedan stopp mot Mariestad, vad tror du det beror på?
Det finns många faktorer varför vi inte vann kan jag tycka, men i slutändan så är vi inte tillräckligt bra när det gäller. Det är den enkla analysen man kan dra.

Vad tar vi med oss för lärdomar av det?
Massor av lärdomar egentligen tar vi med oss. Mycket vad man själv hade kunnat göra bättre, uppladdningsvis och så. Men det är svårt att svara på också med tanke på att det är en så unik säsong med pauser, ingen publik och så vidare. Men sammantaget tar vi med oss många lärdomar!

Vad förväntar du dig av Boden Hockey 21/22?
Ytterligare ett steg i rätt riktning, att vi ska gå längre!

Vi hoppas att när pucken släpps i höst att vi äntligen får ta emot vår underbara publik! Någon hälsning till dem?
Vi hoppas att ni är tillbaka i hallen i höst. Vi ska försöka återuppliva de goda minnena från den här säsongen.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique