voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Ny match gav en ny seger. 

Ny match gav en ny seger. 

Boden Hockey ångar vidare i kvartsfinalserien mot Kalix Hockey. Ny match gav en ny seger. 

– Vi spelar absolut inte bra idag, men vi vinner och det är huvudsaken, säger Emil Lindblom som gjorde det matchavgörande målet. 

Boden Hockey har inlett kvartsfinalserien mot Kalix på bästa tänkbara sätt, sett ur resultatets vinkel. Laget har däremot kanske inte presterat på topp i dessa två matcher, men vad gör det egentligen när det har resulterat i två segrar? 

I kvällens match så var det nästan så att man trodde man såg på en repris från tisdagsmatchen, detta sett ur hur spelet såg ut. Boden inledde matchen extremt piggt och rivigt men laget spelade mycket runt-runt. När så Christian Nyman förlösande kunde stänka in 1–0 efter 9,33 så släppte nog en hel del nervknutar. Hemmalaget fortsatte att trycka på för ett andra mål. 

Boden hade under en lång period mer eller mindre bosatt sig i Kalix zon och under en lång period på säkert tre minuter tog sig Kalix inte ur egen zon, men då kom kallduschen. 

12,52 in i matchen kunde Kalix vända blixtsnabbt och som en blixt från klar himmel var det kvitterat. Levi Wunder kunde elegant trycka in 1–1 efter knappa 13 minuters spel, snöpligt var bara förnamnet. 

Boden försökte efter kvitteringen mobilisera och få fart på spelarna, men det var lika inför pausen. 

I den andra perioden var det ett helt nytt Kalix som äntrade isen. Boden gick knappt att känna igen och spelet var ängsligt och försiktigt, detta även om Jesper Ylivainio kunde panga in tvåan. Men Kalix var hetare än Boden i den andra perioden och därför så kändes Filip Lindbäcks 2–2 puck inte orättvist. Resten av perioden blev resultatlöst och hemmalaget passade mest runt pucken utan att komma till några direkt farliga avslut. 

I den tredje perioden började hemmalaget återigen att ta kommandot i matchen och nu började även Boden Hockey att ta avslut. Emil Lindblom startade forceringen och visade vägen genom att elegant lyfta in 3–2 efter 6,13 och när sedan Jesper Ylivainio gjorde sitt andra mål för kvällen var Kalix ett slaget lag. Boden spelade kontrollerat och förvaltade sin tvåmålsledning på absolut bästa sätt och segern var aldrig hotad. 

Nu är det 2–0 i matcher för Bodens del och rond tre går i Kalix på lördag. 

Vad ska ni göra för att ta hem den tredje segern redan på lördag? 

– Vi måste starta matchen på lördag som vi avslutar denna. Vi spelade tryggt och klokt i den tredje perioden och det kändes aldrig farligt egentligen, säger Bodentränaren Christoffer Jönsson efter matchen. 

En spelare som verkligen har varit bra under dessa två matcher mot Kalix är Emil Lindblom. 

Hur känns det att möta just Kalix? 

– Det är absolut lite speciellt. Jag hade två mycket fina säsonger i Kalix, så visst känns det lite extra pirrigt, säger Lindblom. 

Vad är dina tankar om denna säsong i Boden? 

– Jag har inte alls kommit igång med poängskörden. Ifjol gjorde jag ju många mål och assist i Kalix, så visst önskar jag att det skulle bli lika mycket här i Boden. Jag har sedan en lite annorlunda roll här i Boden mot den roll jag hade i Kalix. Vi har dessutom en hårdare konkurrens inom laget och jag bidrar meed ett hårt jobb och mycket skridskoåkning och krigande istället. Det var riktigt skönt att få hänga in en idag och förhoppningsvis så byggs självförtroendet upp av det så att målskyttet lossnar lite, det sätter sig mentalt efter ett tag. Men jag måste verkligen säga att jag stortrivs här i Boden och vill gärna fortsätta i den här klubben, summerar Emil Lindblom. 

Vad tror du om lördagens match? 

– Jag tror vi vinner och stänger boken om kvartsfinalerna. Varför ska vi dra ut på det? Detta var sista hemmamatchen mot Kalix för denna säsong i alla fall, avslutar Emil Lindblom med ett leende. 

Sammanfattningsvis kan man konstatera att Red Storm återigen gör ett jättejobb på läktarna och trots att de inte är hundratals så låter de verkligen som det stundtals. Lysande jobb! 

Björn Norén 

Vi i Boden 

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique