voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Niclas Wallin Cup

“Imponerande och fruktansvärt underbart att få det bemötandet”

Det blev succé även detta år för Niclas Wallin Cup. 38 matcher fördelade på 12 lag från 10 föreningar gjorde upp om segern och överst på prispallen stod Älvsby IF Hockey. 

En fullbokad Niclas Wallin Cup genomfördes i helgen med hela 12 olika lag, varav ett var från Norge. 

Stavanger Oilers hade haft ett riktigt äventyr här uppe i nordliga Sverige, en resa som tränaren Daniel Hektoen var väldigt imponerad av. 

– Jag är väldigt imponerad över det mottagande vi fick. Det började med att vi blev hämtade av Bodenföräldrar på Kallax med både minibussar och bilar med släp för alla hockeytrunkar. Sedan när vi kom fram till Boden var maten färdig för oss, så det var bara att sätta oss ned vid dukat bord. Imponerande och fruktansvärt underbart att få det bemötandet, konstaterar Hektoen glatt. 

Teg SK vs. Kiruna IF – Niclas Wallin Cup
Hög aktivitet i HIVE Arena under helgen – Niclas Wallin Cup

Hur gick det då för Stavanger i cupen? Nja, det måste sägas att de norska killarna verkligen kämpade och slet, men hade inte den där rätta turen med sig på sin sida. Alla matcher de förlorade var med uddamålet, förutom mot cupsegrarna Älvsby IF. 

– Det är betydligt mer fysiskt spel här i Sverige och när våra killar fick en tryckare, så blev de förbaskade och gav igen som då blev utvisning. Det är dock en bra lärdom för killarna. Men nu har vi åtta timmars restid hem. Men jag vill verkligen betona att vi har trivts jättebra här i Boden och vi har verkligen fått ett varmt och hjärtligt mottagande, avslutar Daniel Hektoen, Stavanger Oilers. 

Hur gick det då för Boden Hockeys del? 

Boden Hockey U13 – Niclas Wallin Cup

Det blev spel i match om 7-8:e pris mot Kalix, en match som Boden vann komfortabelt. 

Finalen spelades mellan Piteå Hockey och Älvsby IF Hockey och som verkligen svängde inledningsvis. 

Piteå kunde ta ledningen med både 1–0 och 2–0 innan favorittippade Älvsbyn kunde komma igen. 

ÄIF hade gått som ett tåg under cupen och den minsta segermarginalen laget haft under helgen var 3–0. ÄIF tog sig samman i finalen och kunde i den andra perioden göra fyra raka mål och det hela såg tämligen klart ut. Piteå Hockey ville dock annat och kunde med endast nio sekunder kvar av matchen fastställa slutsiffrorna till 3–4. 

Prisutdelare detta år var som vanligt Niclas Wallin, en legendar inom svensk hockey med ett Stanley Cup guld i bagaget från 2006. 

Hur känns det att ha en Cup uppkallad efter sig? 

– Det är naturligtvis roligt att denna cup finns. Jag fick frågan när jag spelade i Carolina och självklart var det okej. Det är viktigt att det finns cuper för grabbarna och tjejerna som spelar hockey, det kommer jag ihåg från när man själv var yngre och spelade. Det var ju under matcher som man lärde sig bäst, säger Wallin. 

Saknar du suget efter hockeyn? 

– Det finns en hel del jag saknar med hockeyn. Jag saknar tjattret i omklädningsrummet, jag saknar tävlingsmomentet. Men det jag inte saknar är allt skäll man fick ibland av tränarna, fortsätter Niclas Wallin med ett brett leende. 

Får vi se dig i båset som huvudtränare någon gång i framtiden? 

– Nej det tror jag nog inte. Jag har inte den tiden att lägga på hockeyn med tanke på att jag har mitt företag tillsammans med brorsan och farsan. Jag har dock aldrig fått något konkret förslag framlagt framför mig, så jag kan väl inte säga aldrig, avslutar Niclas Wallin finurligt.

Niclas Wallin delar ut pris till Älvsbyn IF, som slutligen stod som vinnare av Niclas Wallin Cup 2023.

Sammanfattningsvis kan sägas att hela 263 personer har besökt denna cup under helgen, inklusive ledare och det har varit nöjda och glada spelare och ledare som gästat HIVE Arena.

Bra jobbat!

Björn Norén

VI I BODEN

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique