voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Mikael Lidhammar förlänger: “att vara bäst när det gäller”

Mikael Lidhammar förlänger: “att vara bäst när det gäller”

Idag kan vi glatt meddela att #9 Mikael Lidhammar väljer att fortsätta i Bodentröjan!

Forwarden har under sin karriär bland annat spelat 149 matcher i SHL och 219 matcher i Allsvenskan. Under fjolårssäsongen var han en viktig del av den ack så fruktade förstakedjan tillsammans med Pontus Johansson och Kristoff Kontos. Lidhammar snittade en poäng per match och när säsongen summerades hade han fina +18 i plus/minus-statistiken.

– Vi är naturligtvis jätteglada över att förlänga med Mikael som kom och hjälpte oss under halva säsongen ifjol. Ett helproffs som har figurerat i klubbar utomlands i ganska många år. Han visar en otrolig proffsighet och är en rutinerad räv som betyder mycket i vårt lagbygge, säger Birger Sandin, Sportgruppen.


Foto: Mats Engfors/Fotographic och Daniel Åström/Studio D3D

Här nedan kan du läsa en intervju med Mikael.

Hur skulle du summera din egen säsong?
Den var både upp och ner. Det kändes lite rostigt i början och samtidigt fick jag några småskador men jag kom igång mer och mer och egentligen hela Allettan kändes bra för min del. Sedan tycker jag tyvärr att jag inte kom upp i tillräcklig nivå när det gällde som mest och det är någonting som sitter i som en tagg.

Du väljer att fortsätta vara med på satsningen mot Allsvenskan, berätta hur dina tankar gick inför förlängningen.
Hela förra säsongen var väldigt rolig bortsett från det snöpliga slutet. Så att få uppleva att spela för Boden, förhoppningsvis framför publik, och att spela i ett lag med ambitioner var det som fällde avgörandet.

Vad skulle du säga är din roll på isen och i omklädningsrummet?
Jag är definitivt inte den mest högljudda eller största pådrivaren i omklädningsrummet eller i båset, utan jag är mer den som försöker lugna laget under perioder när vi spelar med panik. På isen vill jag tro att jag spela i många olika roller och är ganska prestigelös när det gäller vilken roll tränaren vill att jag ska ha. Däremot är jag nog inte alltid lika sansad på isen utan försöker alltid ge järnet, men jag tror att jag med åren har blivit bättre på att värdera lägena och inte alltid köra med huvudet under armen.

Du har hunnit med mycket under din karriär och spelat i såväl SHL, Allsvenskan, Erste Liga och EIHL. Vilken är den bästa spelaren du har spelat med och mot?
Oj, svår fråga. Även fast han inte var på topp just då så var det otroligt mäktigt att spela mot Foppa när han var i Modo. Den bästa jag har spelat med är nog ändå Omark vår sista säsongs tillsammans i Luleå. Då var han dominant.

Vad ser du mest fram emot med säsongen 21/22?
Att få en ny chans till att vara bäst när det gäller som mest och att förhoppningsvis spela framför publik.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique