voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Med anledning av Skiljedomen mot Bodens Hockeyförening

Med anledning av Skiljedomen mot Bodens Hockeyförening

Bodens Hockeyförening har fattat beslut att kommunicera via egen media i denna fråga.

Bodens Hockeyförening anser att skiljedomen som Annicka Börjesson skrivit är ogrundad. Hon har delvis helt bortsett från att pröva våra invändningar. Domen bortser även från all skriftlig och muntlig bevisning som redovisats i målet. Dessutom är det bitvis svårt att förstå hur hon tänkt och vad hon menar. Hon sköt upp domen tre gånger den sista veckan.

Hon kan ha fått tidsbrist, tvingats till nödlösningar och inte fått ihop domen på ett riktigt sätt tror vår advokat, säger Joakim Svensson.
Bodens Hockeyförening anser fortfarande att det inte kan vara acceptabelt i ett rättssamhälle att ena parten ensidigt ändrar ett ingånget avtal helt enkelt genom att skicka ut ett nytt avtal. Ett avtal som är helt ensidigt upprättat, där alla väsentliga ingångsvärden är ändrade och bara kräva påskrift och efterlevnad av motparten. Om detta är möjligt så är förenings- och avtalsfriheten ett minne blott i vårt land. Vi avser stå upp för vår rätt att styra vår egen förening själva och rätten att själva bestämma vilka affärsavtal vi önskar ingå.

Om Svensk Ishockey tillåts fortsätta lösa sin inre konflikter i skiljedom kommer aldrig den mindre parten att ha en möjlighet till en rättvis prövning! Allt i denna historia uppfattar vi som helt utan koppling till idrottens grundvärden, vår demokrati och inte minst vår lagstiftning, kort sagt, det är en charad och travesti på rättvisan. Bodens Hockeyförening har inte längre något att förlora på att berätta hela denna historia helt öppet.

Bodens Hockeyförening kommer därför att inleda med ett öppet möte för att beskriva händelseförloppet samt motiv och överväganden vi gjort när vi valt att inte underkasta oss Hockeyettans tvångsmetoder och underteckna deras utskickade avtal. Mötet kommer att webbsändas i efterhand. Mer info om mötet kommer under morgondagen.

Bodens Hockeyförening avser också starta en serie webbsändningar där vi lyfter på locket avseende hela denna tråkiga historia och delger allt som hänt och allt vi känner till om hur ledningen driver Hockeyettan. Det blir berättelser om konsten att behandla föreningar; olika, med tvång, med hot och med ojämlika ersättningar.

Vi återkommer om tider för sändningarna.

Boden Hockey
En stad – Ett lag – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique