voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Lägesrapport Höstomgången 2023

Lägesrapport Höstomgången 2023

Vår tydliga ambition är att Boden Hockey ska upp i Hockeyallsvenskan, både som lag och organisation. Nu är plasten till Allettan säkrad och siktet inställt på nästa etapp. Spelet har börjat sätta sig men inget går utan prövning.

Föreningen har påbörjat halvtidsutvärderingar. Detta för att sätta organisationen inför nästa säsong där nya mål och utvecklingsområden identifieras. Vi tittar på våra områden och ser över behov vi kan lyfta. Fokus hittills har varit förvaltning. Nu kommer vi kunna lyfta än mer.

Vi ser nya kliv framför oss från och med årsskiftet. Första fasen har vi rott i land för att samla nya krafter att ta nästa kliv, såväl organisatoriskt som sportsligt.

Vi är också en del av något större, Bodens starka föreningsliv, samhällsbygget, utvecklingen och tillväxten som nu sker här i Boden. Hive Arena Boden ska vara en given mötesplats för vår publik, för våra fans och supportrar och de nya Bodensare som kommer hit. Vi är en inkluderande förening med en bredd och spets som hela tiden söker samverkan där vi tillsammans med andra föreningar gör Boden till en attraktivare plats att leva, bo och utvecklas på.

Här kommer en snabb inflygning om en del saker i vårt pågående förändringsarbete;

MATCHER OCH SYSTEM

Livesändningar 

Föreningen har anpassat livesändningsupplägget med nya programvara och teknik enligt gällande avtal med Hockeyettan. Rutiner för livesändningar trimmas mot de nya systemen och kvaliteten utvärderas löpande.

Digitalt biljettsystem 

Vi fortsätter att träna på digitala biljettsystem. Ett naturligt steg för att utveckla och anpassa organisationen för den omvärld vi verkar i. Möjlighet till biljettköp på plats via Swish kommer fortsatt finnas som möjlighet.

Biljetter som köps på plats kommer från och med årsskiftet medföra kvittens. Då får du en utskriven biljett, likt den QR-kod du får vid digitala biljettköp att skanna in för inträde. Via den digitala tjänsten kan du välja plats, den fysiska kommer däremot slumpa platstilldelningen.

Matchevent 

Ytterligare säkerhetsdirektiv har tillämpats på våra matcher. Det är tuffa tider, och med det kommer tuffa förhållningssätt. Visitation och nolltolerans mot medhavda väskor kommer från Svenska Ishockeyförbundet. Vi önskar därmed att ni lämnar era tillhörigheter hemma eller i bilarna vid ankomst till match. Skötväskor är tillåtna men visitering av väskan måste genomföras innan den får föras in.

Ett nytt matchur har monterats och vi väntar på det nya ljudsystemet som ansluter lagom till Allettan. I samband med det nya ljudet planerar vi en rad olika överraskningar och nyheter som vi tror kommer höja kvalitén på våra hemmamatcher.

 

VERKSAMHET OCH SPORT

Ungdomssidan 

Utan ungdomar, ingen framtid. Det här är vår plantskola och vår framtid.

Ungdomsverksamheten har levererat flertalet cupsegrar i de äldsta åldrarna under hösten, något vi är stolta över som förening. Även om fokus i dessa åldrar inte ligger på att vinna, så är de ett kvitto på att vår utbildning ligger rätt och motiverar ungdomarna till att själv säkra hem dessa segrar.

Ungdomssektionen är inne i slutfasen för framtagandet av föreningens styrdokument för ungdomsverksamheten. Detta innebär att fler anslutande krafter kommer kunna ta del av dessa hänvisningar och därmed lättare fortsätta utveckla ungdomssidan.

Wallincupen som anordnades av vårt U13 lag blev en succé. Tolv lag anmälde sig och deltog. En uppslutning vi inte haft på många, många år. Stort tack till allas engagemang i anordnandet.

Det arbete som inletts med skolorna i Boden för att informera, aktivera och välkomna unga till ishockeyn fortsätter. Där har spelare, ledare från föreningen och representationslaget besökt och kommer fortsätta besöka skolorna. Vi ser ett stort värde i att fortsätta med detta arbete.

Under hösten har ungdomsansvarig rest på studiebesök till elitföreningar i närområdet för att utbyta kompetens och samarbete i ungdomsrollerna. Fokus har varit mycket på ej lagbundna teknikutvecklingspass, som går att tillämpa på alla åldrar. Syftet med dessa är att möjliggöra fler träningstillfällen för spelarna i föreningen för att kunna utvecklas individuellt. Dessa pass beräknar föreningen att kunna komma igång med efter högtidshelgerna.

Tjejhockeyn

Tjejhockeyn har rullat i gång med stort engagemang. Istiderna är öppna för alla tjejer att delta och vi uppmanar alla som går i tankarna att testa på att besöka, delta eller bara komma förbi och titta på träningarna. Vi planerar för en Tjejhockeydag med fokus på rekrytering och glädje. Till ledarstaben jobbas det nu på förstärkning, där vi hoppas på att den nya personen tillträder inom den närmsta månaden.

Utvecklingslaget

Utvecklingslaget gör sin första säsong i division två. Säsongen har bjudit på många täta och jämna matcher, där det tyvärr har studsat mycket stolpe ut men börjar mer och mer peka mot rätt väg. Får du inte nog av ishockey, missa då inte att besöka vårt utvecklingslags hemmamatcher.

Juniorverksamheten 

De nya tränarna för både J18-och J20-laget har fått sätta i gång med sitt arbete. Tillsammans med Junioransvarig Christoffer Jönsson arbetar man nu mot den trappa man har identifierat för att säkerställa kvalitén. Här kommer en inflygning om arbetet.

Från och med sommaren uttalade Boden Hockey att kravbilden skulle ökas för samtliga juniorspelare. Robin Askebrandt anslöt till juniorstaben som fystränare, där den nya staben är en fundamental del för att bedriva den utvecklingskedja man vill skapa för Boden Hockeys juniorer.

För att förankra och renodla den juniora verksamheten delar samtliga juniortränare inklusive junioransvarig samma kontor. Detta säkerställer utbytet mellan lagen. Detta i samband med att man varannan vecka samlar samtliga tränare och ledare för juniorerna på möte. Syftet på dessa är att tränarna och ledarna ska utveckla varandra, ha utbyten sinsemellan och säkra en röd tråd från representationslaget till juniorerna. Här lyfter man träningsinnehåll, respons, spelsystem och spelarutveckling.

Målet med samverkan är att hålla sig till den uttalade linjen som på sikt ska möjliggöra juniorers platstagande i representationslaget och en fortsatt hockeykarriär. Den utbildningen juniorerna får i Boden Hockey möjliggör en fortsatt lång hockeykarriär.

Exempel på den röda tråden är föreningens spelsystem som ska överensstämma med representationslagets. Även träningsupplägg med mycket fokus på fys. Detta är för att juniorerna ska uppleva en investering i deras kropp och karriär.

Insatser som har skjutits in är bland annat föreläsningar med inhyrd kompetens och att Joakim Fagervall har pratat med spelarna om omklädningsrum, kultur, hur man blir en bra hockeyspelare och människor. Även samtal om vad som krävs för att gå hela vägen.

Responsen har varit positiv och juniorerna har svarat bra på uppstyrningen där resultaten har visat en positiv riktning. Alla får spela, alla bidrar, alla får möjligheten till att utvecklas -allt detta, tillsammans med en höjd kravbild.

Juniorkontrakt är framtagna för killar som är i framkant i J20 som föreningen vill ge en extra morot till. Målet med juniorverksamheten är att föra ihop den med A-lagets ambitioner.

Ansökan till nästa års hockeygym är ute.

Representationslaget

Representationslaget har under denna höstomgång tränat med en hård belastning, genom hela grundserien, på både is och fys, där passen är längre än det normala tillsammans med deras vardagliga liv och jobb. Detta upplägg ska enligt planen betala av sig efter jul.

Som betraktare kan denna träningsform speglas i den hockey man ser på isen. Grundserien har bestått av grunder och hårt belastade spelare. Ett upplägg som uppvisar en defensiv sida, till skillnad från ett kreativt spel, som sällan uppstår med den hårda belastningen. Det truppen eftersträvat är en obekväm konfortzon. Dels för att det är svårt att höja belastningen under säsong, men även för att man ska kunna sänka och ha mer spelutrymme under den fortsatta serien. En typ av träningsform som tar det från grunden och för truppen samman.

 

ORGANISATION

Samarbeten

Ensam är inte stark. Därför har Boden Hockey öppnat upp för samarbeten.

Exempel på detta har varit genom att tillsammans med lokala aktörer som Strajk Alley, Bryggmästaren och Storklinten skapa en större och mer attraktiv upplevelse i samband med matcherna. Samarbetena har även mynnat ut till fina erbjudanden till aktiva inom föreningen.

Marknad och erbjudanden 

Under oktober månad utvecklades ett nytt sponsorpaket för annonsering av bildskärmen i hallen samt reklamen som visas under tv-sändningarna. Marknaden klev även in för finansiering av Daniel Mannberg.

Marknaden har samlats i ett flertal aktiviteter, såsom sponsorträffar och företagscup och inte minst sponsorernas egna arrangemang i samband med matcher.

Vi behöver bredda organisationen 

För att fortsätta utveckla och bygga en väl fungerande organisation behöver vi bli fler som på olika sätt kan bidra i föreningen. Idag har vi i ett starkt behov av fler människor med stort hockeyhjärta till våra matcharrangemang.

  • Fler publikvärdar.

Boden Hockey skulle behöva 5-6 publikvärdar som kan bidra till värdskapet och upplevelsen under säsongens hemmamatcher.

  • Fler till sekretariatet.

Under säsongen eftersöker vi täckning för 2-4 platser till i sekretariatet för att det ska finnas redundans vid sjukdomar eller annan frånvaro.

Vi söker även dig som har ett hjärta som bultar lite extra för Boden Hockey och känner att du har något att bidra med som vi inte har nämnt. Då är du varmt välkommen att komma i kontakt med oss.

Kommunikation

Det är på våra egna plattformar Boden Hockeys information om föreningen kommuniceras. När du söker relevant information om Boden Hockey är det hit du ska söka dig. För frågor kan du kontakta kansliet.

0921-133 36

kansliet@bodenhockey.se

Slutligen 

Våra ambitioner är höga och vi är ödmjuka inför uppgiften. Både på och utanför isen är vi alla en del i en värdekedja för att vi ska nå vårt övergripande sportsliga mål som förening, med spel i Hockeyallsvenskan. Vi är medvetna och mycket stolta över de engagemang vi har här i Boden. Det finns en urkraft som trots motgångar hela tiden skapar nya förutsättningar och energi för att nå hela vägen fram.

Välkommen med oss på vägen fram.

VI I BODEN

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique