voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Kevin Arvidsson till Boden Hockey: “ett bra lag med bra supportrar”

Vi är glada över att kunna presentera att Kevin Arvidsson är klar för spel i Bodentröjan!

Kevin är född -01 och kommer från Örnsköldsvik där han har gått hockeygym i Modos organisation. Han är inte helt obekant för Bodenpubliken då han lånades ut till oss under 2 matcher säsongen 20/21. Backen har trots sin ringa ålder viss erfarenhet från spel i Allsvenskan från såväl säsongen 19/20 som säsongerna 20/21 och 21/22.

Sportrådet:
– Kevin är en ung och hungrig back ur Modos organisation. Kevin spelar ett stabilt och modernt backspel med bra fart och fina handleder. Vi är jätteglada över att Kevin väljer att komma norrut för sin fortsatt utveckling.

Här nedan kan du läsa en intervju med Kevin.

Berätta lite om dig själv, vem är Kevin Arvidsson?
Jag är en 21årig kille från Örnsköldsvik. Jag är en ganska lugn människa som är väldigt sportintresserad.

Berätta lite om din hockeykarriär hittills
Jag har spelat i Modo sedan U14 och gick även hockeygymnasium där. I år spelade jag med Modo i allsvenskan men hade svårt att ta en ordinarie plats där och var utlånad till Örnsköldsvik HF för att få speltid.

Hur skulle du beskriva dig själv som hockeyspelare?
Jag är en tvåvägsback som oftast värnar om defensiven, men har även utvecklat min offensiva sida de senaste åren.

Du har spelat i Boden några matcher tidigare, vad var ditt intryck av föreningen då?
Mitt intryck är att det är en seriös förening som har en klar målbild med många engagerade människor runt om. Det var en rolig upplevelse och jag kände mig verkligen välkommen både på och utanför isen.

Vad var det som lockade med att spela i Boden Hockey nästa säsong?
För att jag vet att Boden verkligen vill satsa och ta sig uppåt och det är en sådan resa jag vill vara med på. Boden har alltid varit ett bra lag med bra supportrar så det känns verkligen kul att få representera Boden Hockey.

Vad ser du mest fram emot med kommande säsong?
Att utveckla mig själv och mitt spel men framförallt att vi som lag ska spela så långt in på våren som möjligt när de viktiga matcherna börjar.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique