voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Kardevall: “kommer göra allt för att det inte ska bli sista matchen”

På onsdag spelas match 3 i Semifinalserien mot Hudiksvall på vår hemmais

Det är först till 3 segrar som gäller och eftersom att Hudiksvall både vann match 1 och match 2 nere i Hudiksvall under den gångna helgen så är det “vinna eller försvinna” som gäller för oss på onsdag.

Hemsidan slog en signal till vår #67 Max Kardevall som värvades från Skövde IK i mitten på februari för att höra hur han trivs i Boden, hans tankar om matcherna som varit och det som komma skall.

Du har nu varit i Boden ganska exakt en månad, vad är ditt intryck om staden och föreningen såhär långt?
Jag har fått en väldigt bra uppfattning av Boden såhär långt, både staden och föreningen. Boden Hockey är verkligen en förening med ambitioner att klättra i seriesystemet och snabbt märkte jag att det är det som är målet. Grabbarna i laget har varit snälla och jag trivs bra.

Du spelade innan i västra grundserien och södra Allettan och har nu mött några nya lag. Vad tycker du om nivån i Norra? Skiljer det sig från Södra?
Jag har fått sett några nya ishallar här uppe i norr. Det är många skickliga lag och det är inte stor skillnad på nivån. En stor skillnad är däremot resandet, det har blivit många timmar i bussen under denna månad.

Hur kul är det att spela slutspel?
Att verkligen få mäta sig med de allra bästa lagen i Hockeyettan är väldigt kul, det är en ny erfarenhet för mig. Detta har varit målet under mina år i serien. Men jag är inte nöjd än!

Nu har vi kniven mot strupen i match 3 mot Hudiksvall där vi måste vinna för att fortsätta spela i slutspelet. Dina tankar om och känslor inför den matchen?
Det är dessa matcher som är roliga att spela. Det kommer bli en tuff match precis som de 2 matcherna i helgen och vi går in med känslan att det inte kommer att bli den sista matchen.

Vad gjorde vi bra under helgen som vi tar med oss in i match 3?
Vi tar med oss spelet vi hade i söndags. Då spelar vi disciplinerat och det är bara små små detaljer som gör att vi inte går vinnande ur den matchen.

Hur skulle du säga att känslan i truppen är?
Jag ser bara hungriga grabbar som kommer göra allt för att det inte ska bli sista matchen! Känslan i laget är bra och vi tror verkligen på detta.

Slutligen, har du någon hälsning till alla våra Boden Hockey-vänner?
Ta er till hallen på onsdag för att hjälpa oss att förlänga denna säsong!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique