voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Kalix gick segrande under lördagens match

Kalix gick segrande under lördagens match

Den tredje matchen i kvartsfinalserien mellan Boden Hockey och Kalix Hockey slutade med att Kalix har reducerat matchserien till 1–2 efter segern med 3–2 (0–1, 2–1, 1–0).  

Boden Hockey inledde det tredje mötet med Kalix Hockey bra i den första bortamatchen i kvalserien. Laget trummade på bra och stundtals tog sig inte Kalix ur egen zon. Men trots mängder med chanser fick Boden inte puckuslingen i nät, mycket tack vare en storspelande Anton Hjalmarsson i Kalixkassen. Men till slut lyckades Wille Åström få hål på honom med knappt tre minuter kvar av perioden. 

I den andra perioden så var det ett helt annat agerande från bägge lagen. Kalix var betydligt rappare och ägde pucken mestadels, medan Boden hamnade lite på hälarna. Detta utnyttjade naturligtvis Kalix på ett bra sätt och kunde hänga in kvitteringen. Sedan händer något extremt märkligt några minuter senare vid Kalix ledningsmål. Hugo Haas får en Kalixspelares klubba genom hjälmen och blir liggande på isen. Domaren Filip Bohm väljer trots detta att inte blåsa av utan spelet fortsätter och Kalix Hockeys Johan Diberius Sköld lägger in pucken i öppet mål. Alla väntade sig naturligtvis att målet skulle bli bortdömt, men så blev icke fallet. Mycket märkligt. 

Boden kämpade sig dock tillbaka in i matchen och med minuten kvar av perioden kunde Pontus Johansson elegant trycka in kvitteringen och det var utjämnat. 

I den tredje perioden fortsatte det täta och tuffa spelet och det måste nämnas att Kalix Hockey gjorde en riktigt bra match. Laget krigade tappert men om vi ska vara helt ärlig så kom aldrig Boden Hockey upp i normal standard. Det var alldeles för många individuella misstag från flera Bodenspelare och det höll inte. Kalix kunde med drygt två och en halv minut kvar av matchen tacka för en sådan bjudning och lägga in segermålet 3–2. Boden Hockey lyckades inte lyfta sig ytterligare en gång, utan laget tvingades konstatera att det blir ytterligare en match i Kalix och den spelas redan imorgon (läs söndag). 

En stor eloge måste ges Red Storm som krigade på läktaren i både med och motgång. Deras jobb hördes i hela hallen. 

Björn Norén 

Vi i Boden 

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique