voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Jönsson: “vi jobbar varje dag på att ta varje del till nästa nivå”


Foto: Mats Engfors/Fotographic

Äntligen dags för hockeyhelg i vår hemmaborg igen!

Idag, lördag, gästar Piteå HC och imorgon är det IF Sundsvall Hockey som kommer på besök. Nedsläpp kl 16.00 båda dagarna.

Piteå HC ligger endast 3 poäng bakom oss med samma antal spelade matcher. Det spelas alltså en tidig seriefinal i vår hemmaborg idag. Piteå har vunnit mot Hudiksvall, Nyköping, Strömsbro (två gånger) och förlorat mot Hanviken såhär långt. Sedan senast vi mötte Piteå har de förstärkt laget med backen Oscar Eriksson från Östersund, forwarden Erik Wikgren har också gjort comeback.

IF Sundsvall Hockey hittar vi på 7e plats i tabellen inför helgen. De har endast spelat 4 matcher såhär långt och det har blivit uddamålsförluster och -vinster. De har vunnit mot Hanviken (2-3) och Hudiksvall (2-3) men förlorat mot Strömsbro (3-4) och Nyköping (3-2).

Tabellen
 1. Boden, 15 p
 2. Piteå, 12 p
  ———————–
 3. Väsby IK HK, 12 p
 4. Hanvikens SK, 9 p
 5. Strömsbro IF, 9 p
 6. Nyköpings SK, 9 p
 7. IF Sundsvall Hockey, 6 p
 8. Hudiksvalls HC, 5 p
  ————————
 9. Lindlövens IF, 3 p
 10. Kiruna IF, 1 p

Tabellen är något haltande där exempelvis vi och Piteå har spelat 5 matcher medan Sundsvall har spelat 4 matcher och några lag har hunnit med att spela 6 matcher.

Allettan är ett ständigt tabellkrig där varje placering, resultat och plusmål är viktigt i vårens kvalspel till Hockeyallsvenskan.

Fyrdomarsystem på lördag

I lördagens match kommer det vara fyrdomarsystem.

Läget i truppen

Glädjande nyheter är att såväl Felix Dahlroth, Pontus Johansson och Henri Tamminen är tillbaka i matchtruppen. Jens Andersson, Elias Edström och Simon Andersson saknas fortsatt.

Intervju med assisterande tränare Christoffer Jönsson

Allettan hittills har ju gått som på räls, hur ser du på den så här långt?
Poängmässigt så går det inte att klaga någonting men prestationsmässigt har det varit lite upp och ner. Premiären mot Kiruna var sisådär men sen tycker jag att helgen vi spela mot Lindlöven/Väsby var två riktigt bra prestationer. Förra helgen när vi mötte Hanviken så är vi inte nöjd med första och andra perioden men grabbarna visar en stark karaktär och gör en stark och bra tredje period som blir avgörande. Söndagen mot Nyköping så gör vi en bra match, vi börjar lite försiktigt mot ett fysiskt Nyköping men växer in mer och mer i matchen och vinner rättvist.

Känner du att ni behöver förbättra/förändra något för att det skall bära hela vägen?
Ja det är klart att vi vill bli ännu bättre, vi har ett bra system, alla känner sig trygga med det och vi jobbar varje dag på att ta varje del till nästa nivå.

Du klev in som assisterande tillsammans med Roger Forsberg som nu lämnat och in kommer Per Ljusteräng, vad vet du om honom och hur ser du på framtiden med Per?
Jag vet att Per har tränat Boden tidigare, att han är en erfaren tränare som har tränat på hög nivå. Jo, men det känns bra, nu gäller det bara för han att komma in i det och jag ska göra mitt bästa för att han ska komma in i det så snabbt och bra som möjligt.

Hur går tankarna inför helgens matcher?
Det kommer att bli som alla andra matcher i Allettan, två tuffa matcher, extra roligt med derby där det garanterat kommer att vara lite extra känslor. Det är två lag som vi har mött tidigare så vi vet att det kommer att krävas bra prestationer för att vinna.

Fastighetsägarnas match och tre-kronan


Till lördagens match har Bodens fantastiska fastighetsägare delat ut fribiljetter till sina hyresgäster. Söndagsmatchen är det fri entré för alla tack vare våra fantastiska sponsorer.

Hockeypub och after hockey

Under lördagen håller hockeypuben öppet från kl 15.00. Efter matchen är det after hockey hos vår partner Strajk Alley. Mot uppvisande av matchprogram får du 60 kr rabatt på mat. Välkomna!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique