voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Jacob Karlsson till Boden Hockey: “Boden vill framåt med tydliga ambitioner”

Vi är mycket glada över att Jacob Karlsson har valt att spela i Bodentröjan kommande säsong!

Målvakten kommer ifrån Kalix och har under de senaste säsongerna flera gånger varit lite utav ett “spöke” för oss i motståndarkassen. Nu väljer han att vara med på vår satsning.
– Bodens vision är lockande och motiverande. Boden vill framåt och det vill jag också!

– Kul att ännu en norrbottning väljer att vara med i vår satsning. Jacob har i flera år visat en hög jämn nivå och att han kan vinna matcher ensam då han ”spikar igen” – något inte minst vi fått erfara, säger Urban Åström, Sportgruppen.

Här nedan kan du läsa en intervju med Jacob.

Hur skulle du beskriva dig själv som hockeymålvakt?
Jag ser mig själv som en lugn, välskolad målvakt med bra grundteknik. Jag försöker använda min speluppfattning till att alltid lika steget före och dra nytta utav min teknik.

Och som person?
Jag är lugn och omtänksam. Sedan är det väl lite som i mitt målvaktsspel, att jag gillar att planera och ha kontroll.

Vad gillar du att göra när du inte spelar hockey?
Jag är väldigt idrottsintresserad. Jag följer såklart mycket hockey, även fotboll och basket ser jag mycket på. Förutom det så gillar jag att umgås med vänner och familj och även spela lite TV-spel.

Du har mött Boden massor av gånger. Hur är det att möta Boden?
Det brukar vara ett tungt lag att möta som alltid kämpar hårt och lägger hög press. När jag har mött Boden så har det alltid känts som att man inte får mycket tid – Det är ett lag som jobbar hårt, samtidigt är skickliga och gillar att ha puck och styra spelet. Ett svårspelat lag.

Vad är din bild av föreningen Boden Hockey?
En förening som vill framåt med tydliga ambitioner och som satsar hårt och vågar sticka ut hakan.

Vad är dina förväntningar på säsongen 21/22?
För det första spela så långt som möjligt och ta oss så långt som möjligt. För egen del att utvecklas och i och med det hjälpa Boden att nå målen tillsammans. För det andra så har man ju märkt när man varit här som bortalag att det är ett bra intresse och bra tradition här i Boden avseende publik. Så det vore kul om vi får möjlighet att öppna upp och ta emot publik så att jag får spela inför Bodenpubliken och inte bara mot dem (skratt).

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique