voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Jacob Carlsson förlänger: “Ingen tvekan om var den bästa stämningen i Hockeyettan finns”

Vi är mycket glada över att meddela att förra årets målvakt, Jacob Carlsson, har valt att fortsätta!

Jacob är född -98, har Kalix HC som moderklubb och kom till Boden inför säsongen 21/22. Förra säsongen hade han 91,7 i räddningsprocent och 1.82 GAA.

Sportgruppen:

– I Jacob får vi en målvakt som håller en hög lägsta nivå och som är riktigt bra på närspel. En målvakt som redan visat att han tillhör de allra bästa i serien och fortsätter utvecklas hela tiden. Jacke är en stabil målvakt som bara blir bättre men också en spelare med stort hjärta som alltid sätter laget först. Sportgruppen är glada över att Jacob fortsatt väljer Boden Hockey.

Här nedan kan du läsa en intervju med Jacob.

Vad fick dig att förlänga med Boden Hockey?
Jag trivdes bra i laget. Det är ett lag som satsar uppåt och den resan vill man såklart vara med på!

Har du trivts bra i staden?
Ja absolut! Folket runt föreningen har varit väldigt hjälpsamma och vi har ett bra gäng i laget, sen så känner man att staden andas hockey och det gör det inte sämre!

Hur skulle du beskriva dig själv som målvakt?
Jag försöker spela ”tight” och inte fladdra runt allt för mycket för att utstråla ett lugn till laget, så positionsspelet och speluppfattningen är viktig. Det tillsammans med grundtekniken skulle jag säga är grunden för mig.

Hur ser du på din egen gångna säsong?
Jag tycker att jag började lite sådär men växte in i det mer och mer och hittade en bra nivå, men jag tillsammans med laget gick inte längre än vad vi gick så den får bara godkänt

Vad fokuserar du främst på under sommarträningen?
Ben/bålstyrka, kondition och höftrörlighet är prio för mig!

Skiljer sig sommarträningen för målvakter vs utespelare?
Det skiljer från målvakt till målvakt, men för mig så vill jag köra tillsammans med resten av laget för att få grundträningen, sen så lägger jag till rörlighet/mobilitet och annan lite mer målvaktsspecialiserad träning som jag kör utöver de vanliga träningarna.

Vad gör du helst när du inte spelar hockey?
Umgås med med familjen eller hitta på något kul med vänner. Jag följer mycket sport så det blir det en hel del av, eller att vara ett gäng och spela tex volleyboll och basket på somrarna. Annars är det inte helt fel att bara ta det lugnt hemma.

Vad ser du mest fram emot med säsongen 22/23?
Nu den närmaste tiden är det att träffa alla nya spelare, sen så vill jag utveckla mitt eget spel och som lag spela och vinna de viktiga matcherna.

Slutligen, har du någon hälsning till alla våra Boden Hockey-vänner?
Ingen tvekan om var den bästa stämningen i Hockeyettan finns! Jag önskar alla en fortsatt bra sommar, ta vara på den och så ses vi när det drar igång igen!

Ispremiären sker 15/8, mer info om den kommer!
Försäsongen drar sedan igång med match mot Luleå J20 24/8. Missa inte att köpa säsongskort och att alla som är eller blir medlemmar får 10% rabatt på säsongskorten! Kansliet har öppet ons-fre kl 12.00-15.00. Välkomna!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique