voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Intervju inför match 5:5: “alla är överens”

På onsdag med nedsläpp kl 19.00 spelas den femte och direkt avgörande Kvartsfinalmatchen mellan Boden Hockey och Borås HC i vår hemmaborg HIVE Arena Boden. Det vinnande laget går vidare till Semifinalen medan det förlorande laget har spelat klart för den här säsongen.

Hemsidan tog ett snack med matchhjälten från match 2 – #62 Alexander Wallin


Foto: Mats Engfors/Fotographic

Du avgjorde kvartsfinal 2 med ett riktigt välplacerat och distinkt skott i den femte perioden. Ta oss igenom målet, hur gick tankarna?
Jag tyckte vi styrde matchen i 3e och 4e perioden med mycket lägen, jag hade en inbrytning och retur men bommade öppet mål i 4e perioden, så när vi kom 3 mot 2 och Simon passar mig i slottet så var det så otroligt skönt att få sätta den.

Borås vann sedan match 3 och match 4 i helgen, vad har varit avgörande för resultaten dessa matcher tycker du?
Jag tycker vi är det bättre laget som styr spelet men att vi ger dem för mycket gratislägen in i matchen. De spelar ett väldigt försvarande spel och väntar hela matchen på att vi ska göra misstag och på det sättet lyckas de vinna båda matcherna över oss i helgen.

Vad skulle du säga är Borås styrkor?
De har visat att de är bra i powerplay och har ett gäng rutinerade spetsspelare som vet hur man stänger matcher och håller i en ledning.

Vad tror du om våra chanser och vad behöver vi förbättra?
Jag tycker att vi är det klart bättre laget men vi måste spela disciplinerat, hålla oss från utvisningsbåset och vara jobbiga att möta. De orkar inte med vårt tempo. Om vi kan göra det med 4 kedjor i 3 perioder är våra chanser goda.

Hur är känslan i laget?
Känslan i laget är bra, surt att inte kunna vinna en av bortamatcherna men vi vet att vi är det bättre laget och alla är överens om vad som måste göras.

En femte och avgörande match måste ändå vara häftig att spela?
Det finns inget roligare än att få spela den 5e matchen hemma i Boden och få chansen att vinna matchserien framför alla bodensare.

Har du någon hälsning till alla Bodensupportrar?
Kom till ishallen och heja fram oss, vi behöver ert stöd på onsdag!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique