voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Information om Robin Höglund

Robin Höglund har blivit fälld av disciplinnämnden den 24 juni i år för otillåten vadhållning inom egen serie. Robin har erhållit lägsta straffet för otillåten vadhållning som är en månads avstängning från spel och träning mellan 1 oktober till 1 november.

Robin har överklagat disciplinnämndens beslut till Riksidrottsnämnden (RIN). RIN har inte meddelat slutlig dom ännu. Robin menar att Borlänge hade blivit utslagna, att hans säsong därmed var slut och att han därigenom inte brutit mot regeln om att vadhållning inom egen serie ej får ske.

Robin öppnade ett ATG-konto och premiärspelade via sitt ATG-konto en mindre summa på att Boden Hockey skulle leda med 3-0 efter första perioden i matchen mot Kalix HC den 3 april i år. Oddset var 13 gånger och det gick in.

Robin skrev avtal med Boden Hockey den 24 maj och blev varse denna anmälan mot honom i juni månad och han informerade Boden Hockey om detta under sin första arbetsdag hos oss den 16 augusti.

Boden Hockey har inget med detta att göra, vi påverkas tyvärr endast av eventuella konsekvenser. Detta är något som Robin själv gjort när han tillhörde Borlänge HF. Eventuella frågor runt detta hänvisas därför till Borlänge HF.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique