voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Inför matchen: “väldigt jobbiga att möta”

10 av grundseriens 18 omgångar är spelade för vår del. Med kvällens match inräknad är det endast 3 hemmamatcher kvar.

Senast lagen möttes var 5 oktober då vi gick segrande ur striden med 4-2 varav det sista målet gjordes i öppen kasse. Kiruna IF har blandat och gett lite under den första halvan av grundserien där de bland annat har hemmabesegrat Piteå, men även förlorat stort mot Hudiksvall och Kalix. Senast kommer de från en bortaseger mot Vännäs.

Poängligorna

Vår poängliga leds av kaptenen Pontus Johansson som stått för 17 poäng på 10 matcher varav 9 mål och 8 assist. Hack i häl finns Joel Wahlgren (9+6) och Christian Nyman (4+11).

Poängbäst i KIF är Jacob Hansson med 7 poäng på 10 matcher, följt av Mattias Mustonen och Nico Joki som vardera har 6 poäng.

Tabellen


Vi toppar tabellen, dock med en match mer spelad än tabelltvåan Hudiksvall. Kiruna IF innehar inför kvällens match den sista åtråvärda platsen till Allettan.

Intervju med #4 Viktor Näslund

Viktor Näslund. Det blev seger i en målrik match senast hemma mot Kalix och du drog på dig säsongens första (!) tvåminutare. Hur skulle du beskriva matchen?
Jag tycker att vi kontrollerar den hyfsat bra trots att Kalix har bra tryck mot oss i andra perioden. Vi håller dem utanför så dem fick inte så mycket lägen. Efter att vi gör mål på straff i andra perioden så känns det som att vi har bra kontroll på dem i tredje, trots att de lyckas göra några mål i tredje.

Nu möter vi Kiruna IF, ett lag vi senast vann mot med 2-4 på bortaplan den 5:e oktober. Då blev det ett assist från din klubba. Ska vi förvänta oss en repris?
Får hoppas på både mål och assist, men framförallt 3 poäng hemma är alltid trevligt.

Hur skulle du beskriva Kiruna och vad blir extra viktigt för att vi ska vinna igen?
Kiruna är ett svårspelat lag som är tighta i egen zon och spelar ett kontringsspel. Spelar vi så som vi ska med folk mot mål och mycket skott samt är ödmjuka så har vi stora chanser till 3 poäng.

Vi leder serien just nu med 1 match mer spelade än Hudiksvall, vad skulle du säga det beror på att vi ligger där vi gör i serien så här långt?
Jag tycker att vi har 4 bra kedjor som alltid jobbar tillsammans och vill vinna. Blandat med lite skills och tuffhet som vi har så är vi ett lag som är väldigt jobbiga att möta.

Vem tror du blir vår första målskytt i matchen?
Tråkigt svar men jag tror vår kapten, Pontus gör första målet, stekhet som han är.

Vad vill du hälsa till våra fantastiska fans?
Ni gör ett otroligt bra jobb med att heja fram oss till flera trepoängare. Hoppas att vi kan fortsätta och leverera 3 poäng till er.

Hyllning av våra TV-puckenhjältar


Foto: Emilia Lundin

Norrbotten tog i söndags det första TV-puckenguldet sedan 1985. Med i laget fanns Bodenkillarna Elias Selström och William Morin som under kvällens match kommer att hyllas. Kom och var med i hyllningen!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique