voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför matchen: Boden Hockey vs. Vännäs HC

Inför matchen: Boden Hockey vs. Vännäs HC

Efter en sjätte raka vinst för Boden Hockey i söndags, så är det då dags för match igen på onsdag, då man åker ner till Västerbotten för att ta sig an tabelljumbon Vännäs HC. En match där Boden kommer gå för sin sjunde raka, och Vännäs för sin första, vinst.

I grundserien imponerade Vännäs och lyckades för första gången ta en plats i AllEttan. De inkasserade 37 poäng och med en relativt god marginal till tabellsexan Kiruna AIF kunde man knipa åt sig femteplatsen.

Men starten på AllEttan har nog inte ritkigt gått som man tänkt sig. Efter 5 spelade matcher har man förlorat samtliga och ligger just nu på en sistaplats i tabellen. Laget vittrar efter den första vinsten och de kommer definitivt vara revanschsugna.

Bodens sjätte raka vinst innebär att man fortfarande ligger på en förstaplats, 3 poäng före tvåan Östersunds IK.

Då Boden nu möter tabelljumbon på onsdag kan man tycka att en sjunde raka vinst borde vara definitiv, men så är verkligen inte läget. Under grundserien hade Boden det relativt svårt när man spelade mot just  Vännäs. En förlust på bortaplan (4-1), och en vinst med uddamålet på hemmaplan (5-4). Inför onsdagen gäller det för Boden att inte underskatta motståndaren, ha bra disciplin, lita på sitt sätt att spela och visa varför man just nu ligger först i tabellen.

Glädjande nyheter är att Per Ledin var åter i spel i söndagens match, efter en tids förkylning, samt att Johan Ceder har kunnat komma tillbaka i träning efter den hjärnskakning han fick efter en smäll mot huvudet mot Kalix HC. Tråkiga nyheter är att nu saknas Robin Askebrand efter en olycklig krock i senaste matchen. Vilket lag Boden mönstrar imorgon återstår att se, men något som med all säkerhet är klart redan nu är att det inte kommer bli en lätt match. I AllEttan finns det inga lätta matcher.

Nedsläpp kl 19.00 i Vännäs Ishall.
Webbsändningen hittar du här:
Vännäs HC – Boden Hockey

Skribent: Kristian Nilsson
Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Leave a comment

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique