voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför matchen: Boden Hockey vs. Vännäs HC

Inför matchen: Boden Hockey vs. Vännäs HC

Seger och 3 riktigt viktiga poäng inkasserade för Boden i onsdags då man slog Kiruna IF på bortais med 6-2. Detta innebär just nu att BHF ligger på en tredjeplats i tabellen inför slutspurten av serien. Nu på söndag spelar Boden sin sista hemmamatch innan jul, då man tar emot Vännäs HC i Björknäshallen.

Vännäs HC har tidigare säsonger inte tillhört toppen av tabellen, eller innehaft en AllEttanplats när serien har summerats. Men så är inte läget denna säsong för västerbottenlaget. Efter 15 matcher spelade har de vunnit 9 och inkasserat 31 poäng, och ligger just nu 4:a i tabellen, en placering efter Boden.

Morgondagens match kommer betyda enormt mycket för båda lagen om att gå vidare till AllEttan efter jul. Räkna med ett revanschsuget Vännäs som kommer till match med en uddamålsförlust mot Östersund i bagaget.

Boden kommer som sagt till match med en vinst borta mot Kiruna i bagaget. En match där man drog på sig alldeles för många utvisningar (som ledde till Kirunas båda mål), men totalt sett förde spelet genom hela matchen i 5 mot 5-spel och vann sedan kassaskåpssäkert med 6-2.

Inför morgondagen mot Vännäs gäller det för Boden att ha bra disciplin och hålla sig från utvisningsbåset, lita på sitt sätt att spela, och visa att de tillhör den övre halvan av tabellen.

Positivt besked från senaste matchen var att både Alfons Malmström och Oskar Sehlstedt var tillbaka i truppen. Glädjande nyheter är också att Viktor Sandberg har kunnat vara med och träna med laget i veckan.
Det innebär att Boden nu inte är långt ifrån att ha full trupp igen.

Hemsidan tog sig ett snack Bodens assisterande kapten Anton Barsk:

Tjena Anton! Ni var i Kiruna nu senast, kan du ge en kort summering på matchen?
Det var skönt att ta 3 poäng borta i Kiruna. Det är nog en av de svåraste bortamatcherna i denna serie, man åker inte upp dit och “bara hämtar poäng”. Jag tyckte att vi gjorde en bra match och alla i laget krigade och visade hur vi ska spela som lag och vad Boden Hockey står för.

Vad vill ni ta med och vad skulle ni kanske vilja slipa på inför nästa match?
Det vi tar med oss från matchen är att vara ett hårt jobbande lag som ingen i den här serie vill möta. Vi ska vara jobbiga att möta i 60 minuter, match efter match.

Om vi då fokuserar på söndagen och motståndet Vännäs, vad vet vi om dem?
Vännäs är ett bra lag och det krävs att vi kommer upp i vår maxkapacitet för att vinna mot dem.

Förra matchen mot VHC slutade med en 4-1 förlust. Vad skulle du säga är nyckeln till revansch och 3 poäng?
Det kommer bli en tuff match där det kommer krävas ett jävla krig i 60 minuter.

Sist men inte minst, en hälsning till Bodensupportrarna?
Redstorm är helt fantastiska och alla i laget uppskattar det ni gör match efter match! Vi kommer kämpa med allt vi har för att göra er stolta på läktaren!

Nu hoppas vi att så många som möjligt kommer till Björknäshallen imorgon i Boden Hockeys sista hemmamatch och viktiga jakt i racet om en AllEttanplats!
Nedsläpp kl 16.00, imorgon söndag.

Skribent: Kristian Nilsson
Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Leave a comment

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique