voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför matchen: Boden Hockey vs. SK Lejon

Inför matchen: Boden Hockey vs. SK Lejon

Efter en bra första match mot Piteå där det krävdes förlängning innan sista poängen tyvärr föll till Piteå, så mötte man sedan Kalix på hemmaplan. Det var en tight och jämn match där Boden hade flera lägen att avgöra, men marginalerna var inte på hemmalagets sida den här gången och det blev tyvärr inga poäng.

SK Lejon som likt Boden bara spelat 2 matcher hittills i Hockeyettan den här säsongen kommer till Björknäshallen med totalt 3 poäng i bagaget efter att ha premiärvunnit hemma mot Örnsköldsvik med 2-0, och sedan förlorat senaste matchen mot Piteå med 0-4. Lejon har nästan ett helt nytt lag till i år men det är inget man ska stirra sig blind på, för som alla vet så är det på isen det avgörs och efter premiären mot Örnsköldsvik så visade Lejon att de är på rätt väg för att få ihop laget.

Boden har som tidigare nämnts inte haft marginalerna med sig i de senaste 2 matcherna, men skam den som ger sig, nu på onsdag gästar alltså SK Lejon från Skellefteå Björknäshallen och Boden har siktet inställt på säsongens första 3 poängare.

Hemsidan tog sig ett snack med en av de största krigarna i Boden, Robin Askebrand, för att kolla av läget och stämningen i laget efter de 2 inledande matcherna.

Tjenare Robin, efter att ni börjat bra mot ett topptippat Piteå med 4 mål så blev det bara 1 mot Kalix, förvisso även de topptippade men hur är stämningen i laget efter de här inledande matcherna?
Tjenare! Stämningen är bra i laget, fast vi känner att vi skulle fått ut mer av Kalix-matchen och var värda poäng. Vi får ta med de bra bitarna från den matchen och sen bara blicka framåt.

När man har kollat på matcherna så har det varit otroligt jämna matcher spelmässigt men det har inte känts som att ni haft marginalerna på er sida, hur känner ni i laget?
Det har varit otroligt jämna matcher och sen som du säger så kanske vi inte har haft marginalerna på vår sida men det gäller bara att fortsätta jobba hårt. Jobbar vi hårt så får vi med oss marginalerna.

Nu har ni fått vara matchlediga sedan den 19:e och hunnit träna ihop er ännu mer. Har ni lagt fokus på något speciellt under perioden som gått?
Eftersom det är tidigt på säsongen så har vi haft fokus på det mesta men lite extra jobb på försvarsspelet har det varit.

Hur ser du på din egen prestation så här långt kontra dina förväntningar och krav som du ställer på dig själv?
Jag anser att jag kommit upp i en bra nivå så här i början på säsongen med de kraven och förväntningarna jag har på mig själv. Dock vet jag att det alltid finns mer att jobba på och kommer alltid höja kraven på mig själv och sikta på att nå dem.

Du är nu inne på 4:e säsongen med Boden, men du har även hunnit med att spela i ett par andra klubbar, vad är det som gör att du valt att stanna och satsa vidare med Boden?
Jag trivs här och vi har alltid haft tydliga mål, först var det att ta sig tillbaka till Hockeyettan. Och bara för att vi klarat det målet, har det aldrig betytt att vi stannat där utan vi blickar framåt och det är något jag tycker är viktigt.

SK Lejon gästar er på onsdag, ett lag som hemmaslog Örnsköldsvik i premiären för att sedan bli nollade av PHC nu senast. Hur tror du matchbilden kommer att se ut och vad kommer att krävas av er för att kunna inkassera första 3 poängaren?
Det är en nyckel att vi håller en hög nivå och inte släpper in dem i matchen. Det viktigaste är att vi fokuserar på vårt spel och jobbar hårt för 3 poäng.

En uppmaning som Robin ger samtliga bodensare är att ta er till Björknäshallen på onsdag kl 19.00.
Ert stöd är viktigt för laget! Nu går vi för 3 poäng tillsammans!

Skribent: Dennis Eliasson
Matchsponsor: Riksbyggen

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique