voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför matchen: Boden Hockey vs. SK Lejon

Inför matchen: Boden Hockey vs. SK Lejon

Imorgon möter vi SK Lejon i Skellefteå Kraft Arena.

Morgondagens motståndarlag hittar vi just nu på jumboplats i tabellen med 3 inspelade poäng. De har varit nära i några matcher, där det bland annat hade häng på Piteå i tredje perioden senast, men där Piteå sedan slutligen lyckades dra ifrån. De har även vunnit efter straffar mot Teg och spelat oavgjort mot Örnsköldsvik. Det är en jämn serie där alla slår alla!

Vi möttes på försäsongen där vi gick segrande ur bataljen med 8-0. Det är historia nu och vi kan inte vänta oss någonting annat än en fartfylld och intressant match på bortais, där det gäller att vara påkopplade från start och spela vårt spel i 60 minuter.

Tabellen är en rysare i dagsläget

Teg toppar tabellen på 15 inspelade poäng, med en match mer spelad än oss, som ligger på andraplats med 13 inspelade poäng, lika många som Östersund. Sedan hittar vi Piteå på fjärdeplats med 12 poäng. Allt detta kan givetvis kastas om en aning, redan ikväll, då både Piteå och Östersund spelar.

Hemsidan slog en pling till Bodensonen och tillika hemvändaren Felix Dahlroth som direkt i inledningen har visat Bodenpubliken (och våra motståndare) vilken spelskicklig back han är.

Hej Felix!
6 spelade matcher hittills, kan du hjälpa oss att summera inledningen. Hur tycker du att det har gått? Vad har känts bra och vad vill vi förbättra?
Jag tycker att vi har startat bra, lite upp och ner men så är det alltid i början. Spelet med puck har varit väldigt bra, vi löser svåra situationer med snabba pass och kommer ut ur egen zon med fart. Sen det som vi vill förbättra är att vinna mer puckar i egen zon, stänga ner motståndarnas spel snabbt och effektivt.

Du har startat säsongen lysande och bland annat stått för 7 poäng hittills. Redan efter 6 omgångar är det 2 poäng mer än under dina 17 matcher i Piteå förra säsongen. Vad tror du det beror på?
Svårt att säga men jag trivs väldigt bra i laget och känner mig trygg med vårt spelsystem, det passar mig bra. Jag vågar spela mitt spel. Sen så har man väldigt bra medspelare som gör det enkelt att lira.

Vi började serien med att ha väldigt tätt mellan matcherna, nu har det lugnat ner sig lite och när pucken släpps imorgon å spelade vi senast för 8 dagar sedan. Är det någonting speciellt ni har ägnat er åt på träningarna under det lite längre ”uppehållet”?
Vi har haft lite extra fokus på hur vi ska jobba i försvarszonen, annars så har vi gnuggat på som vanligt.

Vi möter SK Lejon på imorgon. Vad vet vi om dem och vad kommer att krävas för att bärga 3 poäng?
Ett hårt jobbande lag som spelar för varandra med några spetsspelare. Vi måste vara på tå från start och göra vårt jobb. Gör alla sitt jobb så kommer det inte vara några problem, då blir det en rolig torsdagskväll.

Sist men inte minst, vem i Bodentröjan blir först att näta i Skellefteå Kraft Arena imorgon?
Då måste jag nog säga Viktor Sandberg, han har haft ett ruggigt vasst skott de senaste dagarna!

Tack Felix och lycka till!

Matchen kan du se här:
SK Lejon – Boden Hockey

Omslagsfoto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique