voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför matchen: Boden Hockey vs. SK Lejon

Inför matchen: Boden Hockey vs. SK Lejon

Lejon, Ledin och publikrekord. 

Boden är som bekant redan klara för spel i ALLETTAN efter juluppehållet och nu väntar bara en ”hitta spelet”-match innan spelarna får lite välförtjänt vila inför nästa uppgift.

Laget har hittills blandat och gett, oftast har man givit mer än man blandat och detta har lett till att man i dagsläget innehar 3:e platsen i tabellen. Två placering bättre än vad man själv hoppades på och två placering bättre än vad jag perspnligen trodde laget skulle prestera sitt andra år i HockeyEttan.

Men visst var det som befarat i alla fall. Andra året blev lite tuffare, det var färre motståndare som underskattade laget och det var fler jämna fighter. Men det verkar inte ha varit något som stört Boden, för likt förra året så har laget växt ju längre säsongen gått och lagom till senaste matchen här så har man även dräpt övertidsspöket genom att vinna borta mot Kalix på OT med 2-3, detta genom ett mål av den unge och lovande backklippan Lucas Hedlund, assisterad av ingen mindre än den rutinerade pitbullen Per Ledin och den storspelande Fredrik Larsson. Nämnvärt är ju att Hedlund gjorde 2 mål den här matchen, vilket är 1 mål mer än vad han gjorde på hela förra säsongen!

Viktigt för laget var att även långtidsskadade Viktor Sandberg var tillbaka i spel igen, dock så syntes det att matchformen inte infinna sig riktigt ännu, men den kommer. Just nu så har Boden ett väldigt bra läge i truppen, spelarna måste tävla och prestera på varje träning för att vara säker på en plats i nästa matchuppställning. En spelare som Ledin ser verkligen till att det blir hårt på träningarna. Han bidrar med rutin och en jävla vinnarskalle. Presterar du inte eller tar det lite lugnare i en övning/spelsituation så ska du höra det och Ledin ser till att de andra i laget får göra det.

Har du inte hunnit läsa om senaste segermatchen mot Kalix så kan du göra det här, genom att klicka på länken.

Dagens match då? Ja Boden möter som sagt SK Lejon på bortaplan i Skellefteå Kraft Arena kl. 19.00 imorgon.

Lejon har varit som en berg och dalbana nu på slutet av höstsäsongen där man vunnit och förlorat om vartannat. Senaste matchen mot Örnsköldsvik så hade man inte mycket att sätta emot och förlusten skrevs till klara 7-2, dock skall de inte underskattas. Ty Lejonen från ”guldstaden” kan vakna till och ryta ifrån de med.

Senast lagen möttes var den 26 september och då var det inget snack om saken när Boden gjorde processen kort med motståndarna och vann med solklara 6-1, skotten skrevs till 46-6. Kommer ett betydligt mer samspelt, vältränat och matchvant Boden att göra om bedriften imorgon på bortaplan eller vill SK Lejon avsluta höstsäsongen på topp?! Det återstår att se.

En trendbrytare vad det gäller SK Lejon är att de haft svårt att komma upp i 3-siffriga publiksiffror i år men på senaste hemmamatchen mot Teg den 28 november så slår man nytt publikrekord i Hockeyettan Norra, ett rekord som Boden tidigare i år tog men som nu alltså är slaget av laget som snittar 50 personer på sina matcher. Det nya rekordet skrivs till klara 2849 åskådare.

Men publikrekord å sido, jag tror att på morgondagens match så är publiksiffran runt 85, dvs 50 i hemmapubliken och 35 fantastiskt fanatiska och skrikande Bodensupportrar som kommer dominera hallen och få våra grabbar att känna som att de spelar på hemmaplan, IGEN!

Redstorm, klacken som länge låg vilande har verkligen vaknat till liv igen och har i år dominerat läktarna runt om i Norrra Sverige, med en allt mer växande skara i klacken så hoppas och tror då jag på att HockeyEttans bästa klack kommer fortsätta på den inslagna banan även i AllEttan!

Forza BODEN,
Forza REDSTORM!

Tillsammans är vi oslagbara!

Skribent: Dennis Eliasson
Foto: Mats Engfors/Fotographic

Webbsändningen av morgondagens match hittar du här:
SK Lejon – Boden Hockey

Boden Hockey
Ett lag – och en klack – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique