voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför matchen: Boden Hockey vs. Piteå HC

Inför matchen: Boden Hockey vs. Piteå HC

Efter ett 8 dagars långt matchuppehåll är det nu äntligen måndag och äntligen dags för match igen. Ikväll åker både spelarbussen och supporterbussen till LF Arena för att möta Piteå HC i den första drabbningen i detta dubbelmöte. 

AllEttan började som bekant med ett dubbelmöte mot Kalix HC. Nu har vi kommit halvvägs i serien och det är återigen dags för ett dubbelmöte – även denna gång ett derby, men nu är det alltså Piteå HC som står för motståndet.

Ikväll spelas första matchen och på onsdag spelas returen i vår hemmaborg Björknäshallen.

Medan vi har varit spellediga förra veckan har de andra lagen i AllEttan Norra varit ute i hetluften. Bland annat har Östersund och Väsby mötts två gånger. Det slutade i två oavgjorda matcher och 3 poäng vardera till lagen. Detta innebär i sin tur att Östersund har klivit upp i serieledning med 3 poäng mer än oss, men med 2 matcher mer spelade.

Piteå hittar vi på en sjätteplats i tabellen, med 6 poäng mindre än oss och samma antal spelade matcher. Dessa två möten får alltså verkligen ses som riktiga och viktiga 6 poängs-matcher, i årets otroligt jämna och starka upplaga av AllEttan Norra.

Piteå var inför AllEttan rankade som favoriter. De kommer senast från en förlust mot Östersund på bortais, men har hittills inte tappat en enda poäng på hemmaplan, något som Boden med all säkerhet är sugna att ändra på.

Här nedan följer en intervju med Robin Askebrand.

Ni har 22 poäng nu när halva AllEttan har spelats. Ifjol fick ni ihop 28 totalt, på HELA AllEttan. Hur kommer det sig att ni ser ut att göra en betydligt bättre AllEtta i år?
Det känns som att vi är mer förberedda inför detta år. Hela laget har fått mer rutin och vi vet vad som krävs.

Många som man har pratat med säger att de får en känslan av 93/94-laget när de har sett er spela, hur känns det att bli liknade vid en upplaga som bara var 1 mål från dåvarande Elitserien?
Ja men de är kul att höra. Jag var ju ett litet barn då men man har ändå hört mycket snack om den upplagan av Boden Hockey.

Du har ju varit borta nu ett tag med hjärnskakning efter en olycklig kollision när vi mötte Enköping den 13 januari. Hur har rehabiliteringen gått och hur länge är det tills vi får se dig spela igen?
Ja de var en oturlig krock men rehabiliteringen har gått bra och jag är redo att spela måndagens match.

Nu väntar 2 riktigt härliga derbymatcher mot Piteå, ett Piteå som inte presterat som många förväntat sig så här långt. Hur går tankarna inför främst matchen på måndag men även onsdagens returmöte hemma i Björknäshallen?
Det är sant att Piteå har ”hackat” lite men de är farliga. Det går inte att luta sig tillbaka och tro att det löser sig. Det kommer vara 60 minuters hårt krig i båda matcherna, men vi fokuserar på måndagens match först.

I fredagens avsnitt av Studio HockeyEttan var coach Robert Nordberg med, samt Piteås sportchef Jonatan Glader, för att prata om måndagens match. Här kan du se det avsnittet:
Studio HockeyEttan v. 4

I skrivande stund finns det 2 av 56 platser kvar i supporterbussen, haka på du också! Har du inte möjlighet att vara på plats, så är kvällens match, precis som förra gången lagen möttes, Veckans Match, vilket innebär att Aftonbladet TV och HockeyEttan TV sänder matchen.
Den är gratis att titta på och här hittar du länken:
Piteå HC – Boden Hockey

Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Leave a comment

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique