voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför matchen: </br> Boden Hockey vs. Östersunds IK

Inför matchen:
Boden Hockey vs. Östersunds IK

9 poäng av 9 möjliga i de tre senaste matcherna, så har det sett ut för Boden som nu verkar ha hittat rätt spår.

Senaste matchen var mot Asplöven hemma i Björknäshallen och trots att laget inte gjorde sin bästa match så lyckades man till slut vinna med 5-3. Även om det länge såg ut att bli en lika-match vid ställningen 3-3.

Det märks att truppen är yngre i år, det finns inte alltid samma lugn och rutin som vi är vana med från fjolåret, framför allt så märks det när laget hamnar i egen zon. Men skickligheten hos spelarna fattas inte, så jag tror att ju längre säsongen lider desto bättre kommer Boden att bli. Nu är ju dessutom Petter Lasu Nilsson med, som ska hjälpa till med det defensiva spelet, och det gick ju rätt så bra sist.

Nu väntar imorgon, Östersund på bortaplan, ett lag som med 2 matcher mindre spelade än boden bara ligger 2 poäng bakom oss, just under strecket. Östersund var topptippade av många inför årets upplaga av HockeyEttan och har än så länge inte levt upp till tipsen, men de har för den saken inte gjort någon dålig inledning av säsongen. Det är bara att de som nu toppar serien har gjort det lite bättre.

Östersund har inlett säsongen med 4 segrar och 2 förluster, varav den senaste segern kom i lördags då man bortaslog Örnsköldsvik med klara 1-5. Ett Ö-vik som Boden möter redan på söndag.

Det kommer alltså bli 2 riktigt tuffa matcher för Boden i helgen, men lyckas man få igång spelet så som man vill nu när dessutom både Wargh och Bergdahl är tillbaka så kan det mycket väl bli 6 poäng med sig hem. Förutsatt att grabbarna har lite medvind och solen i ryggen!

Som sagt så var både Tommy Wargh och Fredrik Bergdahl tillbaka på isen i senaste matchen, och förhoppningsvis så är även Fredrik Larsson tillbaka i helgen efter en tids sjukdom. Läget med Viktor Sandberg är oförändrat.

Nu laddar vi batterierna och siktar på 3 nya poäng imorgon.

Nedsläpp kl 16.00 i Östersund Arena.
Här kan du se matchen:
Östersunds IK – Boden Hockey

Arkivfoto: Mats Engfors/Fotographic
Skribent: Dennis Eliasson

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique