voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför matchen: </br> Boden Hockey vs. Östersunds IK

Inför matchen:
Boden Hockey vs. Östersunds IK

En taktisk triumf har den kallats, matchen mot Piteå alltså. Ett Norrbottensderby med alla ingredienser för total succé. Det var storspelande målvakter i bägge lagen och inte minst i Bodenkassen genom C-D, (Carl-David Almqvist), målvakten som i början av säsongen blev utlånad till Asplöven för att få matchträning och som nu kommit hem igen och storspelar mot det ena topplaget efter det andra. Det fanns vilja, aggressivitet, en jäkla massa fart och en rejäl publik som bar fram hemmalaget till seger.

Bodens båda mål gjordes av skarpskytten Max Pålholm som verkligen kommer bli nyttig i vinter om han fortsätter i den här takten. En annan spelare som var enormt viktig i segern mot Piteå var Christian Nyman som totalt dominerade tekningarna, han bli bara bättre och bättre och kommer bli alla motståndarlags mardröm vid tekningspunkterna i vinter.

Men nog med ros, det är dags att blicka framåt mot söndagens hemmamatch där ett revanschsuget Östersund står för motståndet.

Senast lagen möttes var det Boden som gick segrande ur striden med klara 2-5 nere i de jämtländska skogarna. Inför den matchen hade Wargh och Bergdahl båda precis kommit tillbaka från skador och knappt hunnit träna, nu däremot är båda varma i kläderna och det kan jag garantera att övriga spelare i laget också är. Men ska Boden kunna upprepa segern mot det topptippade Östersund så får man inte underskatta sin motståndare, det kommer krävas lika mycket vilja, aggressivitet och fart som senast mot Piteå.

Boden saknar fortfarande Sandberg och Pettersson, båda är dock på bättringsvägen och enligt senaste rapporten så har båda två börjat med lättare fysisk aktivitet. Saknas gör även Oskar Sehlstedt som är skadad och det är just nu oklart hur länge han blir borta.

Östersund som just nu även de har skadebekymmer saknar 2 av sin stjärnspelare, Johan Skiöld och Tony Söderman. Skiöld lider av sviterna från en hjärnskakning som han drabbades av precis i början av säsongen på en träning och Söderman har fortfarande problem med en höft, samma problem som han hade redan under förra säsongen och som nu håller honom borta från spel.

Efter förlusten mot Boden så verkar Östersund ha studsat tillbaka i vinnarspåret igen, först så körde man över Kiruna IF med 1-4 i Lombia för att sedan nätt och jämt lyckas vinna i Haparanda med 3-4 på straffar mot Asplöven. Segrarna till trots så har Östersund inte imponerat i spelet, de känns lättare och ojämnare än fjolårets upplaga men lyckas ända plocka poäng, och det är ju trots allt det som räknas.

Östersund möter i kväll (fredag) ett decimerat Piteå på bortaplan, en match som kommer bli enormt viktig för placeringarna kring strecket. Speciellt då Östersund (6e plats) bara ligger 3 poäng bakom Boden (4e plats) och precis som inför förra mötet lagen emellan så har dom just nu 2 matcher mindre spelade. Förhoppningsvis så kommer de ligga 6 poäng bakom efter söndagen, men med bara 1 match mindre.

Hemsidan tog sig ett snack med #80 Robin Askebrand.

Tjena Robin!
Vinst mot Piteå i måndags. Piteå som tidigare har snittat 4,2 mål per match lyckades bara göra 1 mål i Björknäshallen. Vad är din analys till att ni lyckades stänga ned Piteå så bra?
När man möter Piteå är det viktigt att ge dem så lite tid som möjligt med puck så det gäller att ligga nära och åka mycket skridskor. Vilket jag tyckte vi gjorde – ger man Piteå ett finger tar de hela handen.

Du är en hårt arbetande spelare som matchades mycket mot Piteås (tidigare) poängstarka förstalina. Hur känns det att axla en sådan roll i en sådan viktig match?
Jag gillade rollen som gavs till mig innan denna match. Som många kanske vet är jag mer än gnuggare än finlirare och då passar denna rollen mig väldigt bra.

Hur är känslan i laget, nu såhär när drygt halva grundserien är spelad?
Känslan är bra, det känns som att vi hittat drivet under både match och träning. Vi har en riktigt positiv känsla i laget och det är roligt varje dag att komma till träningarna trots att vi är inne i mörka november.

Nu väntar match mot Östersund, som ni slog för några veckor sedan i Östersund Arena med 5-2. Vad är nyckeln till att ta 3 poäng även idag?
Östersund har inte riktigt kommit upp i förväntningarna om man ser till tabellen. Dock vet vi att vi måste jobba i 60 minuter för att få med oss 3 poäng och nycklarna kommer vara precis som mot Piteå att ge dem lite tid med puck och åka mycket skridskor.

Till sist, har du någon hälsning till Bodensupportrarna?
Jag vill börja med att tacka för stödet under Piteå-matchen, oerhört kul att spela inför er.
Fortsätt stötta oss – det ni bidrar med är grymt!

Nu ser vi till att rama in matchen på söndag på samma sätt som mot Piteå, ALLA till hallen och hjälp till att bära fram vårt lag till 3 nya poäng!

Nedsläpp kl 16.00.

Skribent: Dennis Eliasson

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique