voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför matchen: Boden Hockey vs. Östersunds IK

Inför matchen: Boden Hockey vs. Östersunds IK

Sjunde raka segern och fortsatt serieledning för Boden är ett faktum då man slog Vännäs på bortaplan i onsdags med 3-4 efter förlängning. Nu väntar 2 möten till helgen, då tabelltvåan Östersunds IK gästar Björknäshallen på lördag, och på söndag Hockeyettan Östras grundseriesegrare Hudiksvalls HC.

Men vi fokuserar först på lördagens match och motstånd, Östersunds IK. Där blir det lite av en seriefinal även denna vecka, då Boden med en match mer spelad ligger på första plats i tabellen, två poäng före Östersund.

Serietrean Östersund står alltså för motståndet. De har kammat in 16 poäng (lika många som tabelltvåan Väsby) av 18 möjliga under Allettans inledning, och har än så länge inte förlorat en match. Man har besegrat Hudiksvall två gånger och även Borlänge, två lag som anses vara seriefavoriter.

Östersund har visat sig vara, sett från grundserien, ett spelskickligt lag som man inte får släppa allt för många chanser åt, då straffar det sig ofta direkt.

Senast Boden och Östersund möttes var det Östersund som gick vinnande ur striden. Det var dock en väldigt jämn match då den fick avgöras på straffar. Det blir som vanligt en tuff match för Boden då Östersund med sina stora backar oftast spelar riktigt tight i egen zon, och vänder spelet snabbt så fort de får chansen för att skapa 2 eller 3-mot-1-lägen. Det gäller för Boden att vara vakna bakåt och inte släppa allt för mycket, för då kan det straffa sig med mål bakåt.

Hemsidan tog sig ett snack med Christian Nyman.

Ni har fått en kanonstart på AllEttan och det har nog inte gått någon Bodensare förbi att ni dels leder serien och dels är obesegrade såhär långt. Vad beror framgången på?
Det är väl mest att vi har kommit ihop som en grupp. Det känns som att alla genuint verkligen tycker om varandra. Vi kämpar för varandra.

Klassisk fråga, vad kommer att krävas av er för att ta 3 poäng mot Östersund? 
Och ett klassiskt svar, haha… Vi ska kriga ned dem, så är det bara. Vi har snackat mycket om det och det är det vårt spel går ut på. Alla lag är såpass bra så det är bara att jobba hårdare än dem som gäller.

Vi tog oss även ett snack med Karl Malmquist inför matchen. Bodensonen som vaktat buren för både Kiruna IF och Brunflo Hockey. Idag är han målvaktstränare för Norska Nidaros och även målvaktstränare för lördagens motståndare Östersund.

Tjenare Karl, hur är läget?
Hej! allt bra här!

Du är målvaktstränare för Östersund och pga detta en bidragande orsak till Östersunds framgångar så här långt i AllEttan. Vad känner du att det beror på att det gått så bra i AllEttan hittills?
Jag skulle nog säga att stor del av detta är försvarsspelet som steppat upp efter jul. Det gör att hela laget från målvakt till forwards får en trygghet och tillit till varandra. Men även anfallsspelet har höjt sig och vi har fyra bra kedjor som kan leverera framåt. Jag får passa på att ge mycket cred till tränarna Kjella, Markus och Oscar som förberett spelarna på ett bra sätt för det som komma skall.

Tim Juel, statistiskt sett är han AllEttans just nu bästa målvakt. Vad beror det på?
För i Grundserien så var han trots allt ”bara” på en 7:e plats i målvaktligan.
Jag är inte förvånad att han i alla fall statistiskt sett är i topp, men det är viktigt att man inte stirrar sig blind på det. Han har fått otroligt bra hjälp där bak av försvaret och det är väl en stor faktor i det hela. Just att statistiken kanske inte såg lika bra ut före jul berodde på många saker, skador och sjukdomar är en del av det hela men också att det är en process innan AllEttan att jobba in identiteten i lagets spelidé, vilket alltid kan ta lite tid innan detaljerna sitter fullt ut.

Boden mot Östersund, en klassisk drabbning där det oftast är jämna och tighta matcher. Vad ser du skulle tala till fördel för något lag i matchen på lördag?
Boden borta är alltid tufft och ni har startat AllEttan otroligt starkt. Men jag som målvaktstränare får väl säga att målvaktsmatchen blir avgörande och där är vi snäppet starkare!

Nedsläpp klockan 16.00 på lördag.
Hoppas att vi ses i Björknäshallen och stöttar vårt hemmalag mot ytterligare poäng i denna tuffa och spännande drabbning!

Skribenter: Kristian Nilsson och Dennis Eliasson
Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

 

Leave a comment

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique