voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför matchen: Boden Hockey vs. Hudiksvalls HC

Inför matchen: Boden Hockey vs. Hudiksvalls HC

Ja vad ska man säga, vårt Boden fortsätter verkligen att imponera, inte minst då vi igår besegrade Östersund med 3-2, och ökade på serieledningen ytterligare, till 21 poäng. I eftermiddag spelar Boden sin andra match den här helgen när Hudiksvalls HC besöker Björknäshallen.

Hudiksvall kommer till match med endast 2 segrar efter ordinarie speltid och sammanlagt 11 poäng efter 8 matcher. En tung inledning har det varit för laget, inte minst då man för två matcher sedan, förlorade med hela 0-8 på hemmaplan mot Väsby. De kommer senast från Kalix, där man igår förlorade än en gång med 4-3 efter förlängning.

Ett facit som är aningen överraskade, då man före jul i den Östra grundserien imponerade stort. Efter 22 matcher vann man hela 20 stycken, och med sina 61 poäng vann de serien med god marginal ner till tvåan Huddinge, som slutade på 50 poäng.

Hudiksvall blir ingen lätt nöt att knäcka, med ett så pass imponerande facit från grundserien, så ska de kunna slå alla lag. Boden har dock visat än så länge att de inte är något lag som tar lätt på matcher. Har man knäckt åtta raka nötter, så kan man knäcka en nionde.

Väl mött i Björknäshallen i eftermiddag där det som vanligt kommer bjudas på riktigt bra underhållning. Ta med alla ni känner och stötta ditt hemmalag mot NIONDE raka segern!
Nedsläpp kl 16.00.

Skribent: Kristian Nilsson
Omslagsfoto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Leave a comment

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique