voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför matchen: Boden Hockey vs. Enköpings SK HK

Inför matchen: Boden Hockey vs. Enköpings SK HK

Femte raka segern inkasserad på lördagen mot Väsby. Boden fortsätter att vinna, och är fortfarande obesegrad i serien. Detta innebär att man nu leder serien efter 5 spelade matcher.

Kommer nästa chans att förlänga segersviten då Enköping SK HK kommer på besök på söndagseftermiddagen?

Enköping spelade före jul i den östra serien av Hockeyettan. Där kunde de nypa åt sig den sista Allettanplatsen, då de kom på femte plats med 13 vinster och 39 inkasserade poäng. I starten på Allettan har det gått aningen tungt då de endast har spelat ihop 6 poäng på 7 matcher. Senast igår spelade man mot Kalix, där det blev förlust med 3-1. Nu åker de alltså söderut igen och gästar Björknäshallen. Det kommer inte bli en lätt match för Boden, då Enköping har visat i tidigare matcher att de kan vinna mot topplagen.

För Bodens del gäller det att höja skärpan en aning inför söndagen. I matchen mot Väsby var det en hel del slarv under stora delar av matchen (från båda lagen), men man kunde ändå kämpa sig igenom det och gå vinnande ur striden. Nu ställs man mot ännu en ny motståndare, och det kommer bli lika spännande och kul att se hur Boden löser uppgiften. Det har man gjort riktigt bra hittils, och kommer säkerligen göra det igen.

Publikstödet har varit fantastiskt i inledningen. Se till att vara på plats idag och heja fram Boden till ännu en vinst! Tjejer har som igår, gratis inträde även under denna match!

Skribent: Kristian Nilsson
Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Leave a comment

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique