voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför matchen: Boden Hockey vs. Borlänge HF

Inför matchen: Boden Hockey vs. Borlänge HF

Idag spelas sista hemmamatchen i AllEttan Norra i vår hemmaborg och våra partners bjuder återigen på fri entré! Det är sista chansen att komma och heja fram hemmalaget i det här första steget i kvalet mot Allsvenskan. Det är således även sista chansen att TILLSAMMANS vara med och slåss om publikrekordet på 1972 personer som just nu innehas av Troja/Ljungby som spelade i Allsvenskan så sent som ifjol.

Vårt hemmalag bara fortsätter att vinna och vinna. Igår förlängde man poängsviten till 25 matcher i rad och man leder nu återigen serien! Östersund ligger tätt bakom och jagar. De har i skrivande stund 2 poäng mindre och en match mindre spelad. Varje poäng, varje match och varje mål är viktig inför det fortsatta kvalet mot Allsvenskan. Det kan du läsa mer om här.

Vi kommer senast från en straffvinst mot Köping HC och det trots att vi saknade många viktiga spelare så som Oskar Sehlstedt, Markus Magnusson, Christian Nyman, Alfons Nordberg och Christian Pettersson. Men vi visar återigen en enorm lagmoral och vinnarmentalitet. Vi spelar som ett LAG där ALLA är med och bidrar. Carl-David Almqvist exempelvis, klev in och räddade 4 av 5 straffar, och Johan Ceder spelade på Christian Nymans plats och stod för en 1+2-meny.

Borlänge vann sin grundserie – HockeyEttan Västra – på ett formidabelt sätt med endast 2 förluster, varav en var på straffar. De klev därför in i AllEttan som en av storfavoriterna. Våra hockeykrigare har gått lite under radarn i förhandstippningarna och har sedan med full kraft, energi och engagemang visat hela hockeysverige att man är enormt svårslagna och i allra högsta grad har i toppen av tabellen att göra. Inför dagens match hittar vi som sagt Boden i serieledning och Borlänge på en sjätteplats.

Men Borlänge är inte att underskatta även om det har gått lite knackigare än vad många trodde. De vann gårdagens match på bortais mot Kalix med klara 0-3, där Markus Persson stod för samtliga 3 mål. Han är en spelare att se upp med då han leder skytteligan med 15 fullträffar. Men vi spelar som sagt som ett lag, vår Jesper Ylivainio leder poängligan, och där i toppen har vi flest spelare med av alla lagen – hela 6 st, medan Borlänge har 2 spelare med, sett över topp 25.

Senast lagen möttes var det vi som krigade, kämpade och slet, och rättvist både kvitterade i slutskedet av matchen och sedan också såg till att avgöra matchen på förlängning.

Det kommer onekligen bli en spännande drabbning i Björknäshallen idag, mellan två riktigt bra lag. Pallra dig dit och ta med dig kompisarna, så ser vi TILLSAMMANS till att bära vårt hemmalag mot ytterligare en vinst och visar samtidigt att vi vill vara med och slåss om publikrekordet. Om alla som var på matchen igår tar med en kompis, så slår vi publikrekordet med råge. 

“Vi är tillbaka!”, men vi nöjer oss inte där. TILLSAMMANS mot Allsvenskan!

Här nedan följer tre frågor och svar med Robin Askebrand. Mer ur den intervjun kan du läsa i dagens matchprogram!

Vi hade totalt 28 poäng när AllEttan summerades ifjol. Det innebar en sjätteplats i tabellen och vi gick därmed in i Play Off 1. Nu har vi 36 poäng, är obesegrade i full tid och har allt i egna händer för att vinna serien och därmed bli direktkvalificerade för Play Off 3. Vad tror du är den största framgångsfaktorn till årets framgångar i AllEttan?
Vi är ett år visare, klokare och mer erfarna. Vi vet lite mer vad som krävs i AllEttan i år. Vi har en tydlig spelidé som hela gruppen accepterar och vi har kunnat jobba vidare på det vi startade förra året.

Många börjar prata om att ”det luktar Allsvenskan”. Hur känns det och påverkar det laget något?
Vi har bara det klassiska tänket ”nästa match”. Vi går in till varje match för att vinna.

Vi ligger inte bara i topp i serien utan även i publikligan. Hur viktigt är det med bra stöd från publiken och har du någon hälsning till Bodensupportrarna?
Det är hur kul som helst att spela när vi har det draget på läktaren som vi haft. Man får verkligen en energikick. Så fortsätt med det ni gör, ni är fantastiska!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique