voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför matchen: Boden Hockey vs. Almtuna IS

Inför matchen: Boden Hockey vs. Almtuna IS

Ikväll spelas den nästa sista hemmamatchen för den här säsongen. Military Work bjuder alla försvarsmaktsanställda på entrén!

Motståndet i kvällens match står Almtuna IS för. De spelade i HockeyAllsvenskan den här säsongen och missade att säkra sitt kontrakt med endast två måls sämre målskillnad.

I kvalserien började de starkt med 3 raka segrar mot Tranås (6-1), Hudiksvall (4-2) och Boden (4-1). Sedan åkte de på förlust i två raka matcher, mot Vita Hästen (1-3) och Kristianstad (4-5). De har just nu 15 inspelade poäng och ligger tvåa i tabellen, men med samma poäng som trean Vita Hästen. De har alltså enormt mycket att spela för och lite “kniven mot strupen” i varje match nu, för att få fortsätta spela i Allsvenskan även nästa år.

Senast lagen möttes var det vi som tog ledningen i den första perioden med 1-0. I andra perioden hamnade vi på botbänken lite för många gånger, vilket rutinerade Almtuna utnyttjade och vände på matchen till 3-1 i deras favör. Vi var absolut med spelmässigt och med normal effektivitet hade vi också varit med resultatmässigt.

Ikväll är våra hockeykrigare mycket revanschsugna och vi kommer absolut inte göra livet lätt för Almtuna såhär i slutet av Kvalserien. Så kom till Björknäshallen ikväll och stötta och hylla vårt fantastiska hemmalag!

Här nedan följer en intervju med assisterande kaptenen Anton Barsk.

Vad vill ni ta med och vad skulle ni kanske vilja slipa på inför nästa match?
Kriget ska vi alltid ha med oss och det ska vi fortsätta med resten av säsongen, vi ger aldrig upp! Vi måste försöka få in lite mera puckar på mål och för att göra lite skitmål.

Om vi kollar på motståndaren Almtuna, som ni redan har mött på bortaplan, vad tror du är nyckeln till 3 poäng och revansch?
Jag tycker vi står upp bra mot Almtuna borta och blir sänkt av att vi tar lite för mycket utvisningar. Vi ska kriga ned dem och bjuda publiken på en riktigt krigarseger.

Sist men inte minst har du någon hälsning till Bodensupportrarna inför Tisdagen?
Bodenpubliken är fantastiskt och har stått bakom oss hela säsongen vilken de kommer göra igen, tack för stödet!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique