Inför hockeyhelgen: vs. Enköpings SK HK & Hanvikens SK

Äntligen helg, och inte vad för helg som helst – det är uppdukat för hockeyhelg i vår hemmaborg! Ja, den sista hockeyhelgen i Björknäshallen denna Alletta, så missa inte det

På lördag gästar Enköpings SK HK oss i Björknäshallen med nedsläpp kl 16.00. De huserade i HockeyEttan Östra under hösten och övertygade där och slutade på en andraplats när grundserien summerades, med endast Huddinge IK före sig.

I AllEttan har det gått lite tyngre. De ligger just nu 8:a i tabellen men med 1-3 färre antal spelade matcher än de flesta andra lagen. Det skiljer dessutom bara 6 poäng upp till tredjeplatsen och de har verkligen allt i egna händer för att avancera uppåt. Enköping kommer garanterat vara taggade till tänderna och gasa på för allt vad tygen håller för att ta poäng av oss.

Enköping tog en övertygande seger mot Forshaga med 4-0 för några veckor sedan, men majoriteten av deras matcher har varit betydligt jämnare än så, där det bland annat har blivit oavgjort mot Hudiksvall och Teg. Enda riktiga plumpen i protokollet är 0-6 i returmötet mot Hudiksvall, annars har det varit jämnt och tight i deras matcher.

Enköping har några skickliga och farliga spelare. Oliver Horrsell är en av dem. Honom känner vi igen från ifjol när han spelade i Väsby. En liten spelskicklig back som i början av säsongen har varit på lite andra äventyr men anslöt till Enköping i december och har nu stått för 9 poäng på sina 15 matcher. Forwarden Daniel Andersson leder deras interna poängliga med 9 poäng på 10 matcher och totalt 33 poäng på 32 matcher för hela säsongen. I Enköping hittar vi även William Kaijser, bror till vår Sebastian Kaijser. Han är en spelskicklig back som har meriter från Allsvenskan med Västerås, Södertälje och Karlskoga.

Digitalt matchprogram – vinn charkkorgen!

Nedan kan du se lördagens matchprogram med en intervju med vår #67 Sebastian Kaijser. Swisha 30 kr till 123 357 58 42 och märk med “charkkorg” så är du med i utlottningen av en charkkorg från vår fantastiska partner Nordchark, värd 2000 kr! Nordchark har inte bara fixat en charkkorg utan två, så om du inte vinner på lördag kan du ta revansch redan på söndag!

På söndag möter vi sedan Hanvikens SK. De återfinns just nu på jumboplats i tabellen men vi ska verkligen inte låta oss luras av det. De har visat att de är med i leken på allvar, bland annat när de vann mot Piteå på bortais och tog poäng mot Enköping och Kalix. De kommer senast från en hedersam uddamålsförlust mot Hudiksvalls HC.

I Hanviken hittar vi före detta Bodenspelaren Robin Askebrand, en rivig hårt arbetande forward som ni absolut ska hålla ögonen på. Dennis Nordström leder Hanvikens poängliga, tätt följd av Felix Liljegren. Dessa två herrar har stått för 39 respektive 43 poäng under säsongens 32 matcher. Tillsammans med Matthias Sundberg (30 poäng på 30 matcher) bildar de en fruktad kedja som det gäller att se upp för.

Webbsändning

Lördagens match ser du här (länk).
Söndagens match ser du här (länk).
Observera att nedsläpp på lördag är kl 16.00 och på söndag kl 15.00. Sändningen startar alltid en halvtimme innan nedsläpp med försnack, intervjuer och andra spännande inslag.

“Äh det är redan klart”? – Nej!

Vi toppar tabellen i överlägsen stil just nu, men än kan mycket hända! Det är dessutom livsviktigt för det fortsatta kvalet att få med sig varenda poäng och varenda mål för att ge oss själva så bra förutsättningar som möjligt när det sedan är dags för play in, åttondelsfinal och kvartsfinal.

Så om du nu tänker “äh, det är redan klart”, avfärda den tanken! Det kommer vara kamp och åter kamp i varenda match och varenda byte. Vi är laddade för det och hoppas att du också är det!

Let the game begin.
För sista gången denna AllEtta i vår hemmaborg.
Nedsläpp lördag kl 16.00, söndag kl 15.00.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-16

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique