voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Inför hockeyhelgen: “vi ser jättemycket fram emot hemmapremiären”

I helgen är det äntligen hockeyhelg i vår hemmaborg!

På lördag gästar Sundsvall oss, ett lag som vi inte har mött den här säsongen ännu. De har hittills spelat en match där de mötte Örnsköldsvik på hemmais och vann med 2-1. Ifjol var det Filip Sjöberg som vann den interna poängligan med 44 poäng på 35 matcher, följd av backen Pontus Englund som stod för 32 poäng på 31 matcher. Filip Sjöberg hittar vi den här säsongen istället i Hudiksvalls trupp. Nya spelare i Sundsvall det här året att hålla ett öga på är bland annat Johan Grönquist (Östersund förra säsongen), Mathias Hellgren (Tranås förra säsongen), Algot Landin (Hudiksvall förra säsongen) och Marcus Sirén (Hudiksvall förra säsongen).

På söndag möter vi sedan Hudiksvall som av många experter är tippade att vinna grundserien och även rankat högt i striden om den Allsvenska platsen i vår. Hudiksvall har hittills hunnit spela en grundseriematch, mot Teg, och vann till slut med 4-2.

Hudiksvall har inför det här årets förstärkt truppen med bland annat Alexander Bjurström (senast i Troja-Ljungby) som har 92 matcher i Allsvenskan och 42 matcher i SHL på sitt CV, Samuel Eriksson (Kalix interna poängligavinnare ifjol), den reslige backen Markus Björk (senast i Borlänge) och allsvenskt meriterade Alexander Popovic (senast i Teg och Björklöven).

Vi har hittills spelat 2 matcher som båda har slutat i seger, den första mot Kalix (2-6) och den andra mot Kiruna IF (2-4).

Huvudtränare Roger Forsberg om starten:
– Båda de här matcherna har ingredienser av det vi vill se i vårt spel, absolut. Sen ska vi fila bort saker och ting men jag tycker att matchen mot Kalix är en bättre match från vår sida. Mot Kiruna IF tycker jag att det är ett snäpp tillbaka. Jag tycker att förstaperioden är sömnig från vår sida där vi kommer in med fel inställning. Men laget växer i andra perioden och den tar vi med oss, vinner den med 2-0 och vinner skotten med 15-3 och är där vi ska vara i spelet i stora stycken. Sedan i tredje perioden ställer vi till det för oss själva lite. Vi har utvisningar emot oss som tar kraft redan i slutet av andra perioden. Vårt powerplay är inte bra alls.

Vad behöver vi förbättra till helgen?
– Powerplay måste bli bättre. Våra offensiva spelare måste kliva dit. Det är alldeles för blött på sina håll. Så, vi måste bli bättre till helgen helt enkelt.
– Vi ser jättemycket fram emot en hemmapremiär. Nu har vi spelat 2 bortamatcher och tagit 2 segrar. Vi vill bygga det här över tid såklart, men nu har vi två hemmamatcher att se fram emot och jag hoppas verkligen vi kan bjuda Bodenpubliken på bättre hockey än i onsdags. Båda lagen vi möter i helgen är bra. Var vi står riktigt hockeymässigt just nu har vi kanske ett bättre svar på måndag när vi vaknar upp.

Så missa inte det! Kom och heja fram vårt gäng mot fler poäng!
Kom till hallen i helgen, nedsläpp kl 16.00 båda dagarna.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique