voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför hemvändarmatchen del 2

Inför hemvändarmatchen del 2

Uppladdningen fortsätter inför årets julmatch mellan Boden Legends och Boden Hockeys A-lag som i år spelas för 6:e året i Björknäshallen den 25:e december kl 14:00.

”Fantastiskt rolig tradition som vuxit fram ur något som mest var menat som en kul grej för några år sedan”, säger en av initiativtagarna Jonas Hedberg.

Sedan några år är det Boden Hockey som står för arrangemanget och del av intäkterna går detta år till Prostatacancerfonden.

“Det känns jättebra för alla oss som är med, spelare och ledare, att kunna bidra både till Boden Hockey och till ett välgörande ändamål såsom Prostatacancerfonden”, fortsätter Hedberg.

Hur startade denna tradition?
“Det började med att jag och Tony Gustavsson tog på oss att samla ihop lite fd bodenspelare för att spela en match på skoj mot Bodens A-lag som då spelade i division 2 och tränades av legendaren Igor Vlasov. Han ville att hans unga lag skulle få spela lite old school hockey och vi tyckte att det skulle vara kul att samla spelare som inte setts på många år. Det var inget egentligt arrangemang första året, vi bad klubben att hålla kiosken öppen så att våra nära och kära kunde få köpa en fika när vi spelade, men ryktet om matchen hade spridit sig och till vår förvåning var det drygt 1000 pers i hallen när det var dags för nedsläpp!”, säger Jonas Hedberg.

Året efter engagerade sig Boden Hockey mer och så tog man ett frivilligt inträde och gav intäkterna till Barncancerfonden. Sedan har det vuxit allt eftersom och åskådarantalet brukar ligga mellan 1200-1500 personer. Det är numera ett ganska stort arrangemang med bland annat glögg för de som vill redan innan matchstart och sedan många roliga upptåg under matchen. Nytt för i år är bland annat julpuben med start kl 13.00 och hockeybandet Oklart som börjar spela kl 13.20! Kvällen avslutas sedan med en stor bankett för spelarna i båda lagen med respektive. Ifjol bjöds även in klubbens ideella ledare till banketten, i år hoppas vi att ännu fler ansluter på kvällen!”, fortsätter Hedberg.

Hur är status på årets spelartrupp för Boden Legends?
”Jag och Tony har den stora förmånen att både vara spelare, sportchefer, tränare och toastmaster på kvällen. Det är nästan ett heltidsjobb att hålla koll på legendernas fysiska status, gamla knän, trötta ryggar och vilka som finns tillgängliga kring jul. Det är däremot kul att vi fått en stomme som ställer upp varje år och sen försöker vi spetsa till truppen med lite nya spännande namn varje år”, fortsätter Hedberg.

Vilka nya namn kan publiken förvänta sig i år?
“Vi har försökt att balansera vår backbesättning och avlasta Niklas Wallin i det fysiska spelet med att ta in Peter Johansson, en stabil och mytomspunnen back från 93/94-eran. Vi har även äntligen fått klartecken från spelgeniet Fredrik Öberg som många i hockeysverige känner igen. Dessutom har vi tagit in kvicksilvret Viktor Lindgren med massvis med SHL-rutin som gjorde ett comebackförsök med A-laget ifjol. Han har nu kört stenhård rehab bara för att vara i toppform inför julmatchen. Dessutom kan ytterligare namn dyka upp när det närmar sig. Vi ser fram emot en fantastisk kul match!”

Nedsläpp kl 14.00 på juldagen. 
Men missa inte att Julpuben öppnar kl 13.00, att hockeybandet Oklart spelar kl 13.20 och att Jonas Lundström från Western Farm uppträder på isen, strax innan nedsläpp!
Visst ses vi där?

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Leave a comment

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique