voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför hemvändarmatchen: Boden Legends vs. Boden Hockey

Inför hemvändarmatchen: Boden Legends vs. Boden Hockey

Förberedelserna pågår för fullt inför den 6:e upplagan av juldagsmatchen/hemvändarmatchen. Det som startade som en rolig grej har förvandlats till en uppskattad tradition av många bodensare.

”Första året för 6 år sedan så var vi mest chockade över hur stort intresset var att se en mix av de unga i a-laget och oss föredettingar, sen har det utvecklats allt eftersom åren gått”, säger initiativtagarna Tony Gustafsson och Jonas Hedberg.

En nyhet är att årets match görs i samarbete med Prostatacancerfonden, som en förlängning av mustaschkampen. Del av intäkterna går till Prostatacancerfonden och alla som kommer på matchen kommer att märka av detta, innan matchen och under matchen.

Vi är jätteglada för vad vi kan bidra med i deras viktiga arbete kring Sveriges vanligaste cancerform. Jan-Erik Nilsson, ordförande för lokala Prostatacancerföreningen i Boden och även i Norrbotten, kommer att vara på plats under dagen med sina kollegor och vi hoppas att alla som kommer till matchen passar på att stötta de och lyssnar på deras viktiga budskap. Förhoppningsvis kan vi även skönja en blå nyans i hallen, den blå färgen tillsammans med mustaschen är det som symboliserar just Prostatacancerfonden.

”Att kombinera en lite nostalgisk hockeytillställning med något mycket mer viktigt än så är något som varit med oss under varje år, detta år kände vi att vi ville göra det ännu tydligare. Vi hoppas på mycket folk i hallen vilket kommer att gynna både Boden hockey och Prostatacancerförbundet”, säger initiativtagarna.

Sportsligt sett så brukar matchen bjuda på många mål och väldigt få medvetna närkamper.
”Ju längre matchen lider så brukar tävlingsnerven kittlas något, även om vi är äldre, långsammare och passerat bäst-före-datum så märks det att alla spelat på hög nivå, ingen gillar att förlora! Tur är väl att A-laget är ödmjuka och låter oss tro att vi har en chans. Hittills har det alltid varit bra stämning på banketten efter i alla fall!”.

Laguppställningen för Boden Legends är som vanligt väldigt hemlig in i det allra sista, men klart är att den kommer att bestå av några nya spelare, några riktiga publikfavoriter!

”Vi känner oss väldigt trygg med, trots att vi blivit ännu ett år äldre, att vi kommer att ha ett väldigt starkt lag på isen i år. Vi är som vanligt bättre tränade än någonsin! Vi märker också att oron spridit sig i A-lagstruppen ju närmare jul det kommer. Vi får många nyfikna frågor kring vår spelartrupp från A-lagsspelarna och vi har ju även märkt att de agerat på spelarmarknaden.”

Tongången mellan Legends och A-laget kan verka allvarlig, men som vanligt döljer sig ett leende bakom kommentarerna. ”Vi tycker att det är ett bra tillfälle att få umgås med nästa generation elitspelare från Boden Hockey, vi är erfarna med rutin, de är unga och lovande. Tillsammans försöker vi bjuda till och hoppas på många mål och publikrekord!”

Nedsläpp i matchen är kl 14.00, 25/12, i Björknäshallen.
Men tidigare än så börjar det hända grejer i hallen!

Kl 13.00 öppnar Julpuben! Kl 13.20 börjar Bodens hockeyband Oklart att spela!
Som vanligt kommer Jonas Lundström från Western Farm att uppträda strax innan nedsläpp och dragning av skoterlotteriet sker i en periodpaus… och mycket mer…!

Detta är verkligen någonting ni inte vill missa! Vi ses i Björknäshallen på Juldagen!

Leave a comment

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique