voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Inför helgens matcher.

Hemmahelg i HIVE Arena

Nu väntar två tuffa hemmamatcher i helgen, Hanvikens SK och Nyköpings SK. Två lag som Boden ännu inte har mött denna säsong. Vad kan då sägas om dessa två lag? 

Ja, Hanviken har ett stabilt och väldisciplinerat lag med ett bra målvaktsspel OCH en bra spets framåt. Detta har ett flertal lag fått erfara i denna “konstiga” serie där alla lag slår alla.

Nyköping är ett annat lag som blir en ny bekantskap denna säsong som visat prov på bra försvarsspel och ett bra målvaktsspel. Däremot har laget inte riktigt samma spets framåt som vad Hanviken har, men det återstår att se på söndag när laget äntrar HIVE Arenas is.

Sedan lite roligt kuriosa om Hanviken är att Sverigebekante Johan Garpenlövs son, William Garpenlöv huserar i Hanviken som assisterande Sportchef. Men det är inte den enda med “kändis-koppling” till hockeysverige…

Den tidigare storspelaren för Djurgårdens IF och med ett OS-guld i Lillehammer i bagaget, Christian Due-Boje har en son, Marcus Due-Boje, som är målvaktstränare i klubben.

Boden Hockey hade en liten dipp i prestationerna under deras bortaturné, där laget endast tog 2 av 12 möjliga poäng. Men laget tog en “gruvlig” revansch uppe i Kiruna som besegrades med klara 6–1 efter sex raka mål. Bodentränaren Christoffer Jönsson tyckte efter den matchen att laget var på gång och såg fram emot helgens två matcher.

Jag tyckte även att den gode Jönsson har helt rätt i sin analys av läget och jag är personligen helt övertygad om att det kommer att bli ett helt annat Boden Hockey på isen nu i helgen.

Se nu till att verkligen lyfta rumpan ur soffan och ta er till hallen i helgen. Fastighetsägarna bjuder dessutom på biljetterna till Hanvikens match denna lördag, så se nu till att utnyttja dessa fribiljetter och ta Er till hallen.

Väl mött i HIVE Arena

Björn Norén 

 

VI I BODEN

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique