Inför dammatchen: vs. Munksund SSK

Medan vårt herrlag beger sig till Stockholm i helgen så beger sig vårt damlag till Piteå för att ta sig an Munksund SSK. 

– Munksund är ett ungt duktigt lag med ett flertal vassa spelare och två stabila målvakter. Det gäller att vi kommer upp i den nivå vi faktiskt har och orkar kriga hela matchen för att komma hem med en vinst, säger vår Marion Sundström som i denna match kommer att vara målvakt.

Marion började spela hockey i Boden Hockey, men då med killarna, innan hon sedan spelade med Luleå Hockey i division 1 och nu är tillbaka i Bodens organisation!
– Hockey betyder mycket för mig, det är något jag har sysslat med sen barnsben på ett eller annat sätt. Det var i Boden jag började min karriär och blev den hockeyspelare jag är idag. Även fast jag är oerhört glad över att damlaget har startat här i Boden, så är jag lika glad över att jag spelade med killarna så länge.

Boden Hockey och Munksund möttes senast i Björknäshallen 24/11 där vårt damlag gick segrande ur striden med 4-3. Munksund har vunnit samtliga av sina matcher, utom mot just Boden Hockey, så det är alldeles säkert ett revanschsuget Munksund som ställer upp i Noliahallen på söndag.

Vi är hungriga på mer.

– Vi måste fortsätta med den positiva inställning och energi vi har i laget, det blir så mycket lättare att spela då. På isen gäller det att vi håller fokus, visar vår vilja att vinna samt gör jobbet, hela tiden!

Vi är som bekant obesegrade och går för vår femte raka seger i Dam- och Ungdomsligan. Har du möjlighet, så kom gärna till Noliahallen på söndag kl 15.00 för att heja fram vårt fantastiska gäng.

Medan du väntar och laddar upp så kan du lyssna på det senaste poddavsnittet: “En djupdykning i damlaget” (klicka), där vi bland annat tippar hur Dam- och Ungdomsligan kommer att sluta, får veta vem som är busfröet i laget och mycket mer!

Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 034 61 22
BG: 5707-3744
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
SEMESTERSTÄNGT:
17/6-19/7

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique