voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför dammatchen: Boden Hockey vs. LHF

Inför dammatchen: Boden Hockey vs. LHF

Imorgon, söndag, kl 12.15 släpps pucken för Boden Hockeys damlag för allra första gången i vår hemmaborg. Missa inte det!

För några veckor sedan premiärspelade vårt damlag mot Hertsörinken på bortais och vann med klara 8-1. Målskyttar i den matchen var Marion Sundström x3, Michelle Bentzer-Staaf x2, Ulrika Waara x2 och Malin Brunström.

Sedan dess har såklart laget tränat på för fullt.
– Vi har tränat passningar och skridskoteknik, matchlika övningar och avslut, säger Ulrika Waara till hemsidan.

Morgondagens motstånd är Luleå Hockeys DUL-lag. DUL står för Dam- och Ungdomsligan och är den serie som våra damer spelar i den här säsongen. LHF har förlorat mot Hertsörinken med 4-1, men även vunnit mot dem med 3-1 vid ett annat tillfälle. För våra damer är morgondagens match den andra matchen, den första på hemmaplan.

– Jag är väldigt nervös inför hemmapremiären, men det kommer samtidigt bli kul. Nyckeln till ännu en seger är att vi har lika roligt på planen som utanför och att alla peppar varandra, säger Malin Brunström till hemsidan inför matchen.

Publiksiffran i Sunderby Ishall när Boden Hockeys damer mötte Hertsörinkens damer var 98 personer. Det är en väldigt fin publiksiffra för serien. Nu på söndag visar vi att vi kan ännu bättre än så, sluter upp för vårt damlag och kommer till Björknäshallen!

– Jag kan bara säga att är det lika bra klack som mot Hertsörinken så höjer det oss ännu ett snäpp. Det är guld värt att ha någon som tror på det vi gör, säger Malin Brunström.

– Jag hoppas att få se en del av er på läktaren och höra er ljuva stämma. Ni är vår sjätte spelare, fyller Tina Nordlund i.

Tina Nordlund kommer från Kalix men valde inför säsongen att satsa på att spela med Boden Hockey.

– Hockeyn är mitt absolut största intresse. Har man en gång börjat så är det riktigt svårt att lägga skrillorna på hyllan, berättar Tina.

Ulrika Waara instämmer och vill hälsa att om du som tjej läser detta och också vill prova hockey – gör det.

Det bästa med Boden Hockeys damlag tycker Ulrika är gemenskapen och engagemanget och att föreningen satsar och har ett mål om att hockey är för alla.

Imorgon kl 12.15 släpps pucken i den historiska första hemmamatchen för våra damer.
Kom dit redan kl 12.00 för att inte missa introt!
Fri entré! Alla till hallen!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique