voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför bortaturnen: Boden Hockey vs. Borlänge HF

Inför bortaturnen: Boden Hockey vs. Borlänge HF

Under helgen befinner sig vårt gäng i Borlänge i Dalarna och i Lindesberg i Västmanland, där första matchen spelas kl 16.00 under lördagen.

Det återstår 5 matcher innan serien summeras och det finns alltså gott om viktiga matcher kvar, och poäng att spela om. Vi ligger på fjärdeplats i tabellen, med 5 poäng upp till såväl serieledande Väsby som tvåan Borlänge och endast 3 poäng upp till trean Hudiksvall. Samtidigt har vi bara 1 och 5 poäng ner till femman Östersund och sexan Lindlöven.

Det kan som bekant gå fort i hockey och helgens 6 poäng är oerhört viktiga i den fortsatta kampen. Både dagens match mot Borlänge och morgondagens match mot Lindlöven blir lite utav 6 poängs-matcher i sig.

Läget i truppen

Vi har lite förändringar i truppen där Petter Nilsson har tagit över som huvudtränare bredvid assisterande tränare Robert “Dallas” Dahlroth.
– Det känns inspirerande naturligtvis. Jag gillar hockey, det är världens bästa sport så att det känns kul. Jag känner mig väldigt taggad att få igång ett driv i laget och i staden, säger Petter Nilsson till hemsidan.

Vi saknar fortsatt tongivande spelare som Anton Toolanen, Viktor Sandberg och Petter Sundqvist pga skador. Glädjande nyheter är att Anton Toolanen har börjat kunna åka skridskor efter sin fotledsfraktur. Hur länge det är kvar till han kan vara med mer är dock ännu lite oklart.

Inför helgens matcher har vi tagit in Lucas Hedlund som är en riktig publikfavorit i Björknäshallen då han har spelat de två senaste säsongerna i Bodentröjan. Den här säsongen har han spelat 4 matcher med Visby/Roma innan han valde att ta en paus på obestämd tid. Nu är han tillbaka i vårt gäng, till att börja med för att hjälpa oss under helgen, och vi hoppas att han åter hittar glädjen för ishockey tillsammans med oss.

Ytterligare en kille som är med och hjälper oss under helgen är Luleå Hockey-lånet Fabian Nilsson som är en ung kille som redan provat på SHL-spel och har framtiden för sig. Det ska bli mycket kul att se den tredje generationen Nilsson (pappa Jens, farfar Peder) i Bodentröjan.

Vi har en positiv känsla i laget, där veckans träningar har hållit hög fart och grabbarna har sett ruskigt fokuserade, laddade och hungriga ut, inför det som komma skall.

Först ut – Borlänge HF

Under lördagen möter vi som sagt Borlänge HF, det lag som många håller som det bästa laget i AllEttan Norra hittills.
– Tuff bortaturne. Borlänge ifjol tyckte jag var det bästa laget vi mötte i AllEttan. Jag har sett dem när de vann här mot Boden med 3-0. Det är ett tufft lag.

I Borlänge återfinns hela ligans bästa målgörare, Markus Persson, som har gjort 26 poäng på 13 matcher varav 15 st mål. Det gäller att vi får stopp på honom, ligger nära och spelar intensivt, samtidigt som vi fokuserar på vårt spel och det vi är bra på.
– Det kommer krävas förmodligen den bästa matchen vi har gjort i år om vi ska vinna mot Borlänge. Det finns väl ingenting som säger att vi inte ska kunna göra vår bästa match. Helt klart måste alla bidra med det som de är bra på. Sen måste vi betala ett högre pris för att göra ett mål och vara tuffare framför målen och sådana saker.

Å andra sidan är vi det lag som har släppt in överlägset minst mål och har en riktigt stark defensiv.

Vi är redo för nedsläpp!

Matchen kan du se här:
Borlänge HF – Boden Hockey

Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-16

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique