voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför avslutningen i AllEttan Norra

Inför avslutningen i AllEttan Norra

Nu är AllEttan färdigspelad på hemmaplan för vår del. 11506 åskådare hann på 9 matcher passera vändkorsen i anrika Björknäshallen, vilket är helt fantastiskt. Detta ger oss ett publiksnitt på 1278 personer, vilket gör att vi ligger i topp även där. Hockeyn i Boden formligen kokar igen. Det skrivs som aldrig förr om oss och senaste tidningen i raden att uppmärksamma vår succéartade säsong så här långt var Aftonbladet som hade 2 artiklar/krönikor tillägnade laget i våra hjärtan. KUL!

Men bara för att vi har spelat färdig alla hemmamatcher i AllEttan så kan vi inte luta oss tillbaka nöjda och belåtna. Det återstår fortfarande 2 tunga bortamöten där serietvåan Östersund är första motståndare ut nu på lördag kl.18.00.

Östersund och Boden har växeldragit på förstaplatsen i AllEttan Norra den senaste tiden och ÖIK är det enda laget som har en teoretisk och praktisk chans att kunna snuva oss på seriesegern. Med en match mindre spelad så ligger de just nu 2 poäng bakom. Snacka om att det är en laddad seriefinal som väntar åskådarna som kommer till Östersund Arena i helgen.

Tim Juel, ja så stavas en stor del av framgången för Östersund i årets upplaga av AllEttan. Juel som många gånger nästan gått på vatten och varit snudd på omänsklig har bärgat både 1 och 6 poäng åt sitt lag, men i onsdags så kunde vi se att det bara finns 1 person (enligt Bibeln) som kunde gå på vatten och han hette inte Tim Juel. Östersund fick nämligen se sig besegrade av tabelljumbon Vännäs med 1-4 på hemmaplan och Juels storspel var som bortblåst. Räddningsprocenten efter matchen kunde skrivas till blygsamma 86.96%.

Sist våra lag möttes så gick vi segrande ur striden med uddamålet (3-2), och nu väntar alltså returen. Den här gången är det Östersund som har hemmaplansfördel. Men frågan är om det kommer att vara till fördel eller nackdel, självklart hoppas vi på det sistnämnda.

Östersund likt Boden kommer till match med varsin förlust i ryggen och båda lagen hoppas på att kunna studsa tillbaka på vinnarspåret direkt, men bara ett lag kan göra det, och när det gäller matcher som är tighta och hårda vilket den här kommer att bli så vet vi alla vilket lag som älskar det mest!

Hudiksvall då.
Laget som var topptippade och storfavoriter till att vinna AllEttan Norra har haft lite av en kräftgång. De har inte alls kommit upp i den standard som förväntats och huserar därför på en blygsam 6:e plats i tabellen, 11 poäng bakom serieledande Boden Hockey. Vad detta beror på tänker jag inte spekulera i.

Hudiksvall kommer även de till spel i helgen med en förlust i ryggen efter att ha åkt på pumpen i Piteå där hemmalaget vann med 3-1. Boden mötte Hudiksvall den 19/1 i år matchen slutade lika efter ordinarie tid och tyvärr så var det HHC som drog det längsta strået i OT och kunde få med sig extra poängen från den drabbningen, detta trots stor Bodendominans i första perioden. Kanske borde vi ha gjort ett par mål mer i den perioden men HHC hade en storspelande målvakt i Magnus Åkerlund som inte ville släppa förbi sig mer än 1 puck där och då. Nu får vi istället hoppas på att herr Åkerlund inte är på samma humör och om så är fallet så hoppas vi på att våra spelare ändå ser till att hitta luckorna som finns där.

Vi har haft en spelledig vecka där man kunnat återhämta och fila på detaljer inför helgens matcher. Det har gått en jobbig förkylning i truppen den senaste tiden. Inför helgen saknas en del forwards av den anledningen. Det var däremot roligt att se att långtidsskadade Marcus Collin äntligen var tillbaka i spel igen i vårt senaste möte mot Köping HC.

Nu ska vi kolla på lite statistik igen precis som vi gjorde i Halvtidskrönikan. Vi kan konstatera att några saker som Nobbe och övriga tränarna i trojkan ville ändra på har gått åt rätt håll.

Om vi börjar med antalet minuter som laget spenderar i utvisningsbåset, där har snittet sjunkit från 23 min/match till 20.50 min/match. Även Penalty Killing effektiviteten har gått åt rätt håll, här låg man på 74.07% medan man nu mer är uppe på 77.63%. Dessa två hänger självklart ihop, ju mindre tid du spenderar i ”fel” bås desto lättare är det att orka stå emot när motståndarna trycker på i sitt PP.

En minst sagt spännande helg väntar, där seriesegern och därmed direktkvalificering till Play Off 3, står på spel. I och med veckans resultat kommer vårt hockeylag som “sämst” komma 2 i serien och i så fall direktkvalificeras för Play Off 2, men givetvis går vi nu för seriesegern!

Skribent: Dennis Eliasson
Foto: Mats Engfors/Fotographic

Helgens matcher kan du se här:
Östersunds IK – Boden Hockey
Hudiksvalls HC – Boden Hockey

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique