voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Idrottens Affärer: Klubbar får rätt att själva bestämma


Foto: Mats Engfors/Fotographic

Kjell Nilsson har skrivit en artikel i Idrottens Affärer (länk) som vi har fått tillåtelse att publicera och dela till våra intressenter.

Kjell skriver:

“Striden mellan Boden Hockey och ligaorganisationen är flerårig och handlar ytterst om att Boden Hockey anser att de själva har rätt välja vilka organisation de ska tillhöra samt vilka affärsavtal de ingår. Boden hockey anser helt enkelt att de har rätt att styra och kontrollerna sin egen förening, inklusive rätten att teckna egna kommersiella avtal, exempelvis ljud och bildrättigheter för Boden Hockeys matcher i Hockeyettan.

Kampen kantas bland annat av beslut i Hockeyförbundets styrelse som av RIN, i ett tidigare skede, ogiltigförklarades på grund av jäv (!), samt begäran av Hockeyettan om skiljedom i Stockholms Handelskammare. Med avsikt att fastställa ett föråldrat avtal från tiden när Svenska Spel var huvudsponsor för Hockeyettan.  Boden Hockey förlorade i skiljedomstolen och tvingades betala 1.3 miljoner kronor i advokatkostnader.”

Artikeln innehåller kommentarer från Joakim Svensson och Thomas Regemalm (Boden Hockey), Krister Malmsten (Riksidrottsnämnden), Ronnie Glysing (Hockeyettan),  Anders Larsson (Svenska Ishockeyförbundet) och Johan Lundqvist (Solidsport). Läs hela artikeln genom att klicka här (länk).

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique