voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Hjalmarsson klar för Boden Hockey

Hjalmarsson klar för Boden Hockey

Boden Hockey kan glädjande meddela att en viktig kugge är på plats i lagets bygge inför kommande säsong. Det är ingen mindre än Anton Hjalmarsson, närmast från Kalix HC, som har kritat på för klubben. Det blev tre säsonger med Kalix HC med en räddningsprocent på över 90%, för smålandssonen Hjalmarsson som har HV71 som moderklubb.

Hur kan det komma sig att det blev en flytt norrut?

– Jag var med och tog upp Troja-Ljungby till Allsvenskan, men fick ingen plats i laget och då fick jag möjligheten att flytta upp till Kalix, ett beslut jag aldrig ångrat, säger Anton Hjalmarsson.

Och nu är du i Boden, vad är dina tankar kring det valet?

– När jag blev tillfrågad av Markus Sammeli var det aldrig någon tvekan. Jag kände direkt att det var till Boden jag ville. Jag har ju varit med om att möta dem i tre säsonger nu, och det är ett riktigt bra lag. Sen har de alltid haft ett fantastiskt stöd från supportrarna och det är härligt, fortsätter Hjalmarsson.

Hur har acklimatiseringen till den långa och kalla vintern varit?

– Haha, ja det har ju varit en omställning såklart. Men man slipper ju snöslasket förstås och det är ju en fördel. Att det sedan är mörkt mesta delen av tiden får man bara ta helt enkelt. Men som sagt jag trivs häruppe och har aldrig ångrat beslutet att flytta norrut.

Vad tror du om kommande säsong?

– Jag tror verkligen att Boden Hockey kommer att ha ett riktigt bra lag på isen. Det är dessutom spännande att se vem vi får som tränare, men jag är övertygad om att det kommer att bli bra. Jag är ödmjuk inför uppgiften vi har framför oss och det är roligt att se att klubben har driv och vill uppåt i seriesystemet, konstaterar Anton Hjalmarsson.

När går flyttlasset till Boden?

– Jag flyttar till Boden den 1:a augusti. Jag jobbar ju som konstruktör på Vinab i Luleå, så det blir bra pendlingsavstånd de dagar jag jobbar. Det ska bli otroligt spännande att se vart denna säsong tar oss, säger vår nya burväktare.

Då är det bara att säga välkommen till Boden och lycka till.

– Tusen tack.

Björn Norén

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique