voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Historisk match och storseger för vårt damlag!


Det historiska nedsläppet i Boden Hockeys första dammatch

Boden Hockeys damlag har skrivit historia, den första dammatchen gick av stapeln i Sunderby Ishall och Hertsörinken stod för motståndet.

Det var ett laddat Boden som intog isen. De tog kommandot tidigt i matchen. Aggressiv skridskoåkning och disciplinerat spel var framgångsreceptet. Håkan Nordin coachade laget mycket aktivt och Michelle Bentzer-Staaf drev på spelarna på isen.


Redstorm hade slutit upp och gav sitt yttersta för att stötta laget mot (ännu) en Bodenseger! 

4.45 i första perioden kom det historiska målet, ett snyggt slagskott från föredetta SDHL-spelaren och numera spelande tränaren i Boden Hockey, Michelle Bentzer-Staaf, och hon skrev in sig i historieboken. Pucken tog Michelle hand om. Ett minne för livet.


Michelle Bentzer-Staaf har just gjort det historiska 1-0 målet för Boden Hockey

Boden pressade sedan hårt i powerplay och det resulterade. Marion Sundström satte mål nummer två. Hon visade klass och stod för ett äkta hattrick i den första perioden. Hon gjorde 0-3 och strax efter Hertsörinkens reducering gjorde hon även 1-4.


Marion Sundström har just målat. Hattrick idag!

Hertsörinken hade några kontringar men huvuddelen av matchen var Boden i anfallszon. Hertsörinken fick sitt andra lagstraff och återigen visade Boden hög klass i powerplay. Marion Sundström åkte in från sidan och sist på pucken noterades Ulrika Waara, till Bodens 1-5.

1-6 gjorde Michelle Bentzer-Staaf och Malin Brunström stod för 1-7. Avslutande 1-8 kom från Ulrika Waara.


Ulrika Waara har just tryckt in ett av sina två mål. 

Sammanfattningsvis har Boden en trygghet i defensiven och bra anfallsspel med en tydlig spelidé där två spelare höll mycket hög klass – Michelle Bentzer-Staaf och Marion Sundström sticker ut med sina vassa avslut. 6-45 i skott och 1-8 speglar matchbilden ganska väl.

– Helt sjukt, vilken laginsats! Jag spricker av stolthet, säger en väldigt känslosam Michelle Bentzer-Staaf som fällde några tårar efter slutsignalen.

Hon fortsätter:
– När jag var på hallen i förmiddags och packade grejerna så hade U12 träning. Då var det två tjejer på isen. Jag stod där och tänkte “Matchen idag spelar vi för dem! För deras framtid!”. Jag tror att det är delvis därför, i kombination med vår laginsats idag, som gjorde att jag blev så känslomässig.


Vinstjubel!


Redstorm tackar tjejerna för matchen och delar ut pris till matchens kämpe, Molly Strömbäck. 

Skribent: Thomas Regemalm

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique